Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc de frana pentru Volkswagen Transporter?

Ingrijirea vehiculului tau este esentiala, daca este sa te bucuri de o condus placuta, sa-l vinzi la un pret corect sau sa eviti cheltuieli neprevazute uriase. Unele dintre aceste lucrări de întreținere de rutină sunt inevitabile, cum ar fi întreținerea frânei, și vom vedea ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Transporter . Chiar dacă este complicat să vă oferim un preț exact, vă vom arăta mai întâi rolul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volkswagen Transporter-ul dvs. și, în final, de ce și când pentru a-și schimba discurile.

Scopul discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter

Înainte de a vedea costul schimbării discurilor de frână la Volkswagen Transporter, vă vom arăta care este funcția acestora. Acestea sunt o componentă integrantă a sistemului dumneavoastră de frânare și vă asigură siguranța pe drum. Această componentă de frânare este un consumabil, această componentă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o ai Volkswagen Transporter-ul tău. Există două sisteme de frânare distincte, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini vehiculul, foarte des echipate pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum sugerează și numele, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Volkswagen Transporter-ul . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin eficiente.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 4?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Transporter

Vom trece acum la componenta de care sunteți aproape sigur cel mai interesat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volkswagen Transporter? Este important de stiut ca discurile de frana se vand in perechi, in general autovehiculul dumneavoastra va fi construit cu ele in fata, si nu intotdeauna in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unei mașini este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este esențial să le avem în condiții bune de funcționare. Vom detalia diferitele posibilități disponibile pentru dvs schimbați discurile de frână ale Volkswagen Transporter-ului dvs. și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este neapărat cea mai scumpă, dacă ați avut deja de-a face cu un mecanic al mărcii Volkswagen Transporter-ul dvs. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna substanțial mai scumpe. Vă garantăm o expertiză care nu există întotdeauna și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Totuși, schimbarea discurilor de frână ale Volkswagen Transporter-ului tău la producător te va costa între 250 și 350 euro în funcție de finisajul autovehiculului dvs.
  • A trece pe lângă un centru auto sau un mecanic independent este o solutie din ce in ce mai apreciata de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia Transporter-ului tau Volkswagen desi limitand factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Volkswagen Transporter într-un astfel de garaj este în jur între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să-ți schimbi singur discurile de frână , cu ceva expertiza operatia nu este foarte grea si vei gasi tutoriale pe internet. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să cumpărați componenta. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Transporter 5

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Transporter?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe Volkswagen Transporter sunt piese de uzură. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de folosirea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot alerta asupra necesității de a schimba discurile de frână la Volkswagen Transporter:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volkswagen Transporter, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector