Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc de frana pentru Volkswagen Touran?

Îngrijirea mașinii tale este fundamentală, dacă este să te bucuri de o condus plăcută, să o vinzi la un preț corect sau să eviți cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste lucrări de întreținere sunt inevitabile, cum ar fi întreținerea frânei, și vom vedea ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Volkswagen Touran . Indiferent dacă este dificil să vă oferim un preț exact, vă vom arăta mai întâi scopul discurilor de frână ale unui autovehicul, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Volkswagen Touran și, în final, de ce și când pentru a-i înlocui discurile.

Funcția discurilor de frână ale unui Volkswagen Touran

Înainte de a vedea costul schimbării discurilor de frână la Volkswagen Touran, vă vom arăta care este rolul lor. Acestea sunt o componentă integrantă a sistemului dumneavoastră de frânare și vă asigură securitatea pe drum. Această componentă de frânare este un consumabil, această componentă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Volkswagen Touran. Există două sisteme de frânare diferite, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini mașina, echipate frecvent pe mașini vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, după cum sugerează și numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a vă opri Volkswagen Touran . Pe măsură ce trece timpul și frecarea, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin puternice.

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volkswagen Touran 3?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana ale unui Volkswagen Touran

Vom trece acum la componenta de care sunteți cel mai probabil cel mai entuziasmat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Volkswagen Touran? Este necesar sa stii ca discurile de frana se vand in perechi, in general autovehiculul tau va fi construit cu ele in fata, si nu neaparat in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a autovehiculului, este fundamental să le avem în condiții bune de funcționare. Vom rezuma diferitele posibilități disponibile pentru dvs înlocuiți discurile de frână ale Volkswagen Touran și prețurile diferite ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai scumpă, dacă ați avut deja de-a face cu un garaj al mărcii Volkswagen Touran. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna considerabil mai scumpe. Vă asigurăm o expertiză care nu există întotdeauna și care, indiferent de caz, nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Volkswagen Touran la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului autovehiculului dumneavoastră.
  • De completat de un centru auto sau de un garaj independent este o solutie din ce in ce mai apreciata de proprietarii de autovehicule, pentru unii permitand sa pastreze garantia Volkswagen Touran in timp ce scade factura. Este de așteptat ca schimbarea discurilor de frână ale unui Volkswagen Touran într-un astfel de garaj să fie în jur între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să vă înlocuiți singur discurile de frână , cu ceva experienta operatia nu este foarte complexa si vei descoperi cursuri pe web. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați componenta. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Volkswagen Touran 3?

De ce și când să schimbi discurile de frână la Volkswagen Touran?

După cum am dezvăluit în introducere, discurile de frână de pe Volkswagen Touran sunt piese auto uzate. Este de așteptat ca discurile de frână să aibă o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semne vă pot avertiza cu privire la necesitatea înlocuirii discurilor de frână la Volkswagen Touran:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, nu uitați să verificați nivelul lichidului de frână din Volkswagen Touran, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector