Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire disc de frana pentru Ford Escape?

Îngrijirea vehiculului dvs. este fundamentală, fie că este vorba de a vă bucura de o condus plăcută, de a-l vinde la un preț corect sau de a evita cheltuieli uriașe neprevăzute. Unele dintre aceste acte de service de rutină sunt inevitabile, cum ar fi întreținerea frânelor, și tocmai vom afla ce pret sa inlocuiesti discurile de frana ale unui Ford Escape . Indiferent dacă este dificil să vă oferim un preț exact, vom descrie mai întâi scopul discurilor de frână ale unei mașini, apoi o estimare a prețului de schimbare a discurilor de frână ale Ford Escape și, în final, de ce și când să înlocuiți discurile sale.

Funcția discurilor de frână ale unui Ford Escape

Înainte de a afla costul schimbării discurilor de frână la Ford Escape, vă vom descrie care este funcția acestora. Ele fac parte integrantă din sistemul dumneavoastră de frânare și vă asigură siguranța pe drum. Această componentă de frânare este un consumabil, această piesă va trebui schimbată în funcție de utilizarea pe care o aveți Ford Escape. Există două sisteme de frânare distincte, frânele cu tambur care vor fi un fel de cercuri în interiorul cărora plăcuțele vor fi apăsate pe pereți pentru a încetini vehiculul, echipate adesea pe vehicule vechi sau pe roțile din spate pentru că au putere de frânare mai mică. Discurile, așa cum înseamnă și numele lor, sunt ca discuri metalice groase care vor fi ciupite de plăcuțele de frână pentru a opri Ford Escape . În timp și frecare, grosimea discurilor se va reduce și vor deveni mai puțin eficiente.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Ford Escape?

Pret pentru schimbarea discurilor de frana la un Ford Escape

Vom trece acum la partea de care sunteți cel mai probabil cel mai entuziasmat. Cât costă schimbarea discurilor de frână la un Ford Escape? Trebuie sa stii ca discurile de frana se vand in perechi, in general masina ta va fi echipata cu ele in fata, si nu neaparat in spate. Întrucât 70% din puterea de frânare a unui autovehicul este concentrată pe partea din față a mașinii, este fundamental să le aveți în stare bună de funcționare. Vom detalia diferitele posibilități disponibile pentru dvs înlocuiți discurile de frână ale Ford Escape și diferitele prețuri ale acestor soluții , aici sunt ei:

  • Prima soluție este de fapt cea mai costisitoare, dacă ați avut deja de-a face cu o zonă de garaj a mărcii Ford Escape. trebuie să știți că serviciile sunt întotdeauna mult mai costisitoare. Vă garantăm o expertiză care nu există întotdeauna și care în orice caz nu este necesară pentru multe servicii precum schimbarea discului de frână. Cu toate acestea, schimbarea discurilor de frână ale Ford Escape la producător vă va costa între 250 și 350 euro pe baza finisajului mașinii tale.
  • Pentru a trece pe lângă un centru auto sau o zonă de garaj independentă este un remediu din ce în ce mai apreciat de proprietarii de mașini, pentru unii permitând să păstreze garanția Ford Escape minimizând factura. Se estimează că schimbarea discurilor de frână ale unui Ford Escape în acest tip de garaj este în jur între 150 și 250 de euro.
  • În cele din urmă, este posibil să vă înlocuiți singur discurile de frână , cu ceva experienta procedura nu este foarte dificila si vei gasi tutoriale pe net. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpărați piesa. Daca il cumperi intr-un magazin il vei primi pentru 50/60 euro si 30/4 daca il cumperi online.
Weiterlesen:
Becul de ulei Ford Escape care rămâne aprins

De ce și când să schimbi discurile de frână la Ford Escape?

După cum am menționat în introducere, discurile de frână de pe Ford Escape sunt piese de uzură. Se estimează că discurile de frână au o durată de viață de 80 până la 000 km in functie de utilizarea pe care o vei avea (autostrada sau oras de exemplu). În cele din urmă, anumite semnale vă pot anunța despre necesitatea înlocuirii discurilor de frână pe Ford Escape:

  • Zgomote de scârțâit puternic în timpul frânării, asigurați-vă că verificați nivelul lichidului de frână din Ford Escape, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect.
  • Vibrații puternice în pedala de frână când frânați.
  • Zgârieturi sau pete majore pe discurile de frână

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Ford Escape, aruncați o privire la categoria Ford Escape.

Legătura cu publicația principală