Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire amortizor pentru Volvo XC90 ?

Service-ul de rutină a mașinii este un buget important și, deși știm cu toții că este imperativ, nu ne bucurăm niciodată să risipim sute de euro pentru a înlocui piesele uzate. Amortizoarele unui autovehicul sunt unul dintre ele. Și vă vom ajuta astăzi să aflați ce pret sa schimb amortizoarele unui Volvo XC90? Pentru aceasta, mai întâi, vom încerca să vă lămurim cu privire la cel mai bun moment pentru a le schimba, apoi, cât costă înlocuirea amortizoarelor Volvo XC90 și, în final, cum să le schimbați.

Când să schimbi amortizoarele Volvo XC90?

Înainte de a vă oferi prețul unui amortizor la un Volvo XC90 , vă vom descrie rapid cel mai bun moment pentru a le schimba. Este important să știți că amortizoarele sunt piese de uzură și, în funcție de utilizarea vehiculului dvs., se vor uza mai mult sau mai puțin repede. În majoritatea cazurilor, este de așteptat ca amortizoarele unui Volvo XC90 să aibă o autonomie de 80 km. Cu toate acestea, unele probleme vă pot determina să le schimbați mai repede. Dacă doriți informații mai precise despre momentul ideal pentru a face această sarcină, am realizat un conținut special pentru a descrie când să schimbați amortizoarele unui Volvo XC000, nu ezitați să cereți sfaturi de la acesta.

Care este prețul pentru a schimba amortizoarele Volvo XC90 dvs.?

În această a doua componentă vom aborda în sfârșit punctul care vă atrage absolut la acest conținut, care este pretul pentru a schimba amortizoarele unui Volvo XC90? Este important de stiut ca bugetul pentru inlocuirea amortizoarelor poate varia substantial. Evident, există o cantitate imensă de garaje care aplică prețuri diferite ale forței de muncă și, care va dura mai mult sau mai puțin timp pentru a realiza acest act de service de rutină. În plus, există o gamă largă de piese de marcă și generice oferite, iar prețurile variază, de asemenea, enorm. În cele din urmă, seria Volvo XC90 dumneavoastră poate varia în funcție de calitatea amortizoarelor originale pe care le aveți la mașină, de fapt, modelele sport sunt echipate cu amortizoare mai ferme pentru o aderență mai bună care costă mai mult la achiziție. Cu toate acestea, vom încerca să vă facem o idee bugetul necesar pentru a schimba amortizoarele Volvo XC90 . Considerăm că pentru o mașină entry-level prețul pieselor plus manopera va fi în jur de 450-600 de euro, pentru o serie mai high-end sau un Volvo XC90 mai modern, va trebui să luați în considerare un buget apropiat de 1000 euro . În sfârșit, pentru un Volvo XC90 sport sau vârf de gamă, suspensiile de calitate vor costa mai mult și este posibil ca prețul înlocuirii lor să ajungă. 1500 euro .

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volvo XC90, ce să faci?

Cum se schimbă amortizoarele unui Volvo XC90?

Pentru a finaliza conținutul nostru, vom descrie rapid cum să schimbați amortizoarele la un Volvo XC90, vă va permite să vă dați seama de ce bugetul pentru înlocuirea lor este atât de important. Aceasta interventie poate fi periculoasa din cauza arcurilor amortizoarelor, nu trebuie facuta decat daca ai echipamentul si expertiza. Cu toate acestea, iată principalii pași ai intervenției:

  • Așezați vehiculul pe suporturi sau pe o punte…
  • Scoateți roțile necesare pentru a accesa amortizoarele.
  • Scoateți capul amortizorului de pe capotă.
  • Utilizați cele două șuruburi furnizate în acest scop pentru a decupla partea inferioară a amortizorului de bara stabilizatoare.
  • Trageți loncherul afară.
  • Folosiți compresorul suspensiei pentru a împinge arcul și apoi eliberați-l din nou.
  • Schimbați-l cu noul amortizor
  • Remontați întregul ansamblu gândindu-vă la schimbarea opritorului suspensiei care este puternic deteriorat de vibrațiile drumului

.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo XC90, aruncați o privire la categoria Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию