Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire amortizor pentru Volvo XC60 ?

Service-ul auto este un buget semnificativ și, cu toate acestea, știm cu toții că este necesar, rareori ne bucurăm să risipim sute de euro pentru a schimba piesele auto uzate. Amortizoarele unui autovehicul sunt unul dintre ele. Și vă vom ajuta astăzi să vă identificați ce pret sa schimb amortizoarele unui Volvo XC60? Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom încerca să vă lămurim cu privire la cel mai bun moment pentru a le schimba, apoi, cât costă schimbarea amortizoarelor Volvo XC60 și, în cele din urmă, cum să le schimbați.

Când să schimbi amortizoarele Volvo XC60?

Înainte de a vă oferi prețul unui amortizor la un Volvo XC60 , vă vom explica rapid cel mai bun moment pentru a le schimba. Este important să știți că amortizoarele sunt componente uzate și, în funcție de utilizarea mașinii dvs., se vor uza mai mult sau mai puțin repede. În general, se estimează că amortizoarele unui Volvo XC60 au o autonomie de 80 km. Cu toate acestea, unele probleme vă pot determina să le schimbați mai rapid. Daca doriti informatii mai precise despre momentul ideal pentru producerea acestui serviciu, am realizat o pagina de continut anume pentru a va arata cand sa schimbati amortizoarele unui Volvo XC000, nu va ganditi de doua ori sa o consultati.

Care este prețul pentru a schimba amortizoarele Volvo XC60 dvs.?

În această a doua parte vom trata în sfârșit punctul care vă atrage fără îndoială către această pagină de conținut, care este pretul pentru a schimba amortizoarele unui Volvo XC60? Este important de știut că bugetul pentru înlocuirea amortizoarelor poate fluctua semnificativ. Evident, există o cantitate imensă de garaje care aplică prețuri diferite ale forței de muncă și, care va dura mai mult sau mai puțin timp pentru a executa acest act de întreținere. În plus, există o gamă largă de piese auto de marcă și generice oferite, iar prețurile variază, de asemenea, enorm. În cele din urmă, seria Volvo XC60 dvs. poate varia în funcție de calitatea amortizoarelor originale pe care le aveți la autovehiculul dvs., de fapt, modelele sport sunt construite cu amortizoare mai ferme pentru o aderență mai bună care costă mai mult la achiziție. . Cu toate acestea, vom încerca să vă facem o idee bugetul necesar pentru a schimba amortizoarele Volvo XC60 . Consideram ca pentru un autovehicul entry-level pretul pieselor auto plus manopera va fi in jur de 450-600 euro, pentru o serie mai high-end sau un Volvo XC60 mai modern, va trebui sa aveti in vedere un buget apropiat de 1000 euro . În sfârșit, pentru un Volvo XC60 sport sau vârf de gamă, suspensiile de calitate vor costa mai mult și este posibil ca prețul înlocuirii lor să ajungă. 1500 euro .

Weiterlesen:
Probleme de manevrabilitate la drum Volvo XC60

Cum se schimbă amortizoarele unui Volvo XC60?

Pentru a finaliza pagina noastră de conținut, vă vom arăta rapid cum să schimbați amortizoarele la un Volvo XC60, vă va permite să înțelegeți de ce bugetul pentru a le schimba este atât de important. Această intervenție poate fi periculoasă din cauza arcurilor amortizoarelor, nu trebuie efectuată decât dacă aveți echipamentul și cunoștințele. Cu toate acestea, iată principalii pași ai intervenției:

  • Așezați-vă automobilul pe suporturi sau pe o punte…
  • Scoateți roțile necesare pentru a accesa amortizoarele.
  • Scoateți capul amortizorului de pe capotă.
  • Utilizați cele două șuruburi furnizate pentru a face acest obiectiv pentru a decupla partea inferioară a amortizorului de bara stabilizatoare.
  • Trageți loncherul afară.
  • Folosiți compresorul suspensiei pentru a împinge arcul și apoi eliberați-l din nou.
  • Înlocuiți-l cu noul amortizor
  • Remontați întregul ansamblu gândindu-vă la schimbarea suspensiei scăpați de care este puternic deteriorată de vibrațiile drumului

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию