Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire amortizor pentru Volvo V60 ?

Service-ul de rutină a mașinii este un buget semnificativ și, cu toate acestea, știm cu toții că este important, aproape niciodată nu ne bucurăm să cheltuim sute de euro pentru a înlocui piesele uzate. Amortizoarele unei mașini sunt unul dintre ele. Și vă vom ajuta în acest articol să vă identificați ce pret sa schimb amortizoarele unui Volvo V60? Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom încerca să vă explicăm cel mai bun moment pentru a le schimba, apoi, cât costă înlocuirea amortizoarelor Volvo V60 și, în cele din urmă, cum să le schimbați.

Când să schimbi amortizoarele Volvo V60?

Înainte de a vă oferi prețul unui amortizor la un Volvo V60 , vă vom explica destul de repede cel mai bun moment pentru a le schimba. Este esențial să știți că amortizoarele poartă piese auto și, în funcție de utilizarea vehiculului dvs., se vor uza mai mult sau mai puțin destul de repede. În multe cazuri, se estimează că amortizoarele unui Volvo V60 au o autonomie de 80 km. Cu toate acestea, unele anomalii vă pot determina să le schimbați mai rapid. Daca doriti informatii mai precise despre momentul ideal pentru producerea acestei interventii, am realizat o pagina de continut anume pentru a descrie cand sa schimbati amortizoarele unui Volvo V000, nu ezitati sa cereti sfaturi de la acesta.

Care este prețul pentru schimbarea amortizoarelor Volvo V60?

În această a doua parte vom aborda în sfârșit punctul care vă atrage absolut la această pagină de conținut, care este pretul pentru a schimba amortizoarele unui Volvo V60? Este esential de stiut ca bugetul pentru inlocuirea amortizoarelor poate fluctua substantial. Într-adevăr, există o cantitate imensă de garaje care aplică prețuri diferite ale forței de muncă și, care va dura mai mult sau mai puțin timp pentru a efectua acest act de întreținere. În plus, există o gamă largă de piese de marcă și generice oferite, iar prețurile variază, de asemenea, enorm. În cele din urmă, seria Volvo V60 dumneavoastră poate varia în funcție de calitatea amortizoarelor originale pe care le aveți la mașină, de fapt, modelele sport sunt construite cu amortizoare mai rigide pentru o aderență mai bună care costă mai mult la achiziție. Cu toate acestea, vom încerca să vă facem o idee bugetul necesar pentru a schimba amortizoarele Volvo V60 . Considerăm că pentru o mașină entry-level prețul pieselor plus forța de muncă va fi în jur de 450-600 de euro, pentru o serie mai high-end sau un Volvo V60 mai nou, va trebui să luați în considerare un buget apropiat de 1000 euro . In sfarsit, pentru un Volvo V60 sport sau varf de gama, suspensiile de calitate vor costa mai mult si este posibil ca pretul inlocuirii lor sa ajunga 1500 euro .

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Volvo V60 meu, ce să fac?

Cum se schimbă amortizoarele unui Volvo V60?

Pentru a finaliza pagina noastră de conținut, vom descrie destul de rapid cum să schimbați amortizoarele la un Volvo V60, vă va permite să vă dați seama de ce bugetul pentru înlocuirea lor este atât de esențial. Aceasta interventie poate fi periculoasa din cauza arcurilor amortizoarelor, nu trebuie facuta decat daca ai echipamentul si abilitatile. Cu toate acestea, iată principalii pași ai intervenției:

  • Așezați vehiculul pe suporturi sau pe o punte…
  • Scoateți roțile necesare pentru a accesa amortizoarele.
  • Scoateți capul amortizorului de pe capotă.
  • Utilizați cele două șuruburi furnizate pentru această intenție pentru a decupla partea inferioară a amortizorului de bara stabilizatoare.
  • Trageți loncherul afară.
  • Folosiți compresorul suspensiei pentru a împinge arcul și apoi eliberați-l din nou.
  • Înlocuiți-l cu noul amortizor
  • Remontați întregul ansamblu gândindu-vă la schimbarea suspensiei scăpați de care este puternic afectată de vibrațiile drumului

.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo V60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию