Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire amortizor pentru Volvo S90 ?

Service-ul de rutină auto reprezintă un buget important și, cu toate acestea, știm cu toții că este necesar, rareori ne bucurăm să cheltuim sute de euro pentru a înlocui piesele auto uzate. Amortizoarele unui autovehicul sunt unul dintre ele. Și vă vom ajuta în acest articol să vă identificați ce pret sa schimb amortizoarele unui Volvo S90? Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom încerca să vă explicăm cel mai bun moment pentru a le înlocui, apoi, cât costă înlocuirea amortizoarelor Volvo S90 și, în cele din urmă, cum să le înlocuiți.

Când să înlocuiți amortizoarele Volvo S90?

Înainte de a vă oferi prețul unui amortizor la un Volvo S90 , vă vom clarifica rapid cel mai bun moment pentru a le înlocui. Este necesar să știți că amortizoarele poartă piese auto și, în funcție de utilizarea vehiculului dvs., se vor uza mai mult sau mai puțin repede. În general, este de așteptat ca amortizoarele unui Volvo S90 să aibă o durată de viață de 80 km. Cu toate acestea, unele probleme vă pot face să le înlocuiți mai rapid. Daca doriti informatii mai precise despre momentul ideal pentru a face aceasta sarcina, am realizat un continut special pentru a va arata cand sa schimbati amortizoarele unui Volvo S000, nu va ganditi de doua ori sa il consultati.

Care este prețul pentru înlocuirea amortizoarelor Volvo S90?

În această a doua parte vom aborda în sfârșit punctul care vă atrage cu siguranță la acest conținut, care este pretul pentru inlocuirea amortizoarelor unui Volvo S90? Este necesar de stiut ca bugetul pentru inlocuirea amortizoarelor poate varia enorm. De fapt, există o cantitate imensă de garaje care aplică prețuri diferite ale forței de muncă și, care va dura mai mult sau mai puțin timp pentru a efectua acest act de întreținere. În plus, există o gamă largă de piese auto de marcă și generice oferite, iar prețurile variază, de asemenea, enorm. În cele din urmă, seria Volvo S90 dumneavoastră poate varia în funcție de calitatea amortizoarelor originale pe care le aveți la mașină, de fapt, modelele sport sunt dotate cu amortizoare mai puternice pentru o aderență mai bună care costă mai mult la achiziție. Cu toate acestea, vom încerca să vă facem o idee bugetul necesar pentru a schimba amortizoarele Volvo S90 . Considerăm că pentru o mașină entry-level prețul pieselor auto plus forța de muncă va fi în jur de 450-600 de euro, pentru o serie mai high-end sau un Volvo S90 mai nou, va trebui să luați în considerare un buget apropiat de 1000 euro . In sfarsit, pentru un Volvo S90 sport sau varf de gama, suspensiile de calitate vor costa mai mult si este posibil ca pretul inlocuirii lor sa ajunga 1500 euro .

Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volvo S90?

Cum se înlocuiesc amortizoarele unui Volvo S90?

Pentru a finaliza conținutul nostru, vă vom arăta rapid cum să înlocuiți amortizoarele la un Volvo S90, vă va permite să vă dați seama de ce bugetul pentru înlocuirea lor este atât de necesar. Această intervenție poate fi periculoasă ca urmare a arcurilor amortizoarelor, nu trebuie efectuată decât dacă aveți echipament și expertiză. Cu toate acestea, iată principalii pași ai intervenției:

  • Așezați-vă mașina pe suporturi sau pe punte…
  • Scoateți roțile necesare pentru a accesa amortizoarele.
  • Scoateți capul amortizorului de pe capotă.
  • Utilizați cele două șuruburi furnizate în acest scop pentru a decupla partea inferioară a amortizorului de bara stabilizatoare.
  • Trageți loncherul afară.
  • Folosiți compresorul suspensiei pentru a împinge arcul și apoi eliberați-l din nou.
  • Înlocuiți-l cu noul amortizor
  • Remontați întregul ansamblu gândindu-vă la schimbarea opritorului suspensiei care este puternic afectată de vibrațiile drumului

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector