Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire amortizor pentru Volvo S60 ?

Service-ul auto este un buget considerabil și, cu toate acestea, știm cu toții că este necesar, aproape niciodată nu ne bucurăm să cheltuim sute de euro pentru a înlocui piesele uzate. Amortizoarele unui autovehicul sunt unul dintre ele. Și vă vom ajuta în acest articol să vă identificați ce pret sa schimb amortizoarele unui Volvo S60? Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom încerca să vă lămurim cu privire la cel mai bun moment pentru a le schimba, apoi, cât costă înlocuirea amortizoarelor Volvo S60 și, în final, cum să le schimbați.

Când să schimbi amortizoarele Volvo S60?

Înainte de a vă oferi prețul unui amortizor la un Volvo S60 , vă vom descrie destul de repede cel mai bun moment pentru a le schimba. Este important să știți că amortizoarele sunt piese de uzură și, în funcție de utilizarea vehiculului dvs., se vor uza mai mult sau mai puțin destul de repede. De cele mai multe ori, se estimează că amortizoarele unui Volvo S60 au o autonomie de 80 km. Cu toate acestea, unele anomalii vă pot determina să le schimbați mai repede. Dacă doriți informații mai precise despre momentul ideal pentru a realiza această sarcină, am realizat o anumită pagină de conținut pentru a descrie când să schimbați amortizoarele unui Volvo S000, nu vă gândiți de două ori să o consultați.

Care este prețul pentru a schimba amortizoarele Volvo S60 dvs.?

În această a doua componentă vom aborda în sfârșit punctul care vă atrage cu siguranță către această pagină de conținut, care este pretul pentru a schimba amortizoarele unui Volvo S60? Este important de stiut ca bugetul pentru inlocuirea amortizoarelor poate fluctua enorm. Într-adevăr, există o cantitate imensă de garaje care aplică prețuri diferite ale forței de muncă și, care va dura mai mult sau mai puțin timp pentru a realiza acest act de service de rutină. În plus, există o gamă largă de piese de marcă și generice oferite, iar prețurile variază, de asemenea, enorm. În cele din urmă, seria Volvo S60 dvs. poate varia în funcție de calitatea amortizoarelor originale pe care le aveți la autovehiculul dvs., de fapt, modelele sport sunt echipate cu amortizoare mai rigide pentru o aderență mai bună care costă mai mult la achiziție. Cu toate acestea, vom încerca să vă facem o idee bugetul necesar pentru a schimba amortizoarele Volvo S60 . Considerăm că pentru un autovehicul entry-level prețul pieselor plus manopera va fi în jur de 450-600 de euro, pentru o serie mai high-end sau un Volvo S60 mai recent, va trebui să luați în considerare un buget apropiat de 1000 euro . În fine, pentru un Volvo S60 sport sau vârf de gamă, suspensiile de calitate vor costa mai mult și este posibil ca prețul înlocuirii lor să ajungă 1500 euro .

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volvo S60?

Cum se schimbă amortizoarele unui Volvo S60?

Pentru a finaliza pagina noastră de conținut, vom descrie destul de repede cum să schimbați amortizoarele la un Volvo S60, vă va permite să înțelegeți de ce bugetul pentru înlocuirea acestora este atât de important. Aceasta interventie poate fi periculoasa ca urmare a arcurilor amortizoarelor, nu trebuie facuta decat daca ai echipamentul si cunostintele. Cu toate acestea, iată principalii pași ai intervenției:

  • Așezați-vă automobilul pe suporturi sau pe o punte…
  • Scoateți roțile necesare pentru a accesa amortizoarele.
  • Scoateți capul amortizorului de pe capotă.
  • Utilizați cele două șuruburi furnizate pentru a face această intenție pentru a decupla partea inferioară a amortizorului de bara stabilizatoare.
  • Trageți loncherul afară.
  • Folosiți compresorul suspensiei pentru a împinge arcul și apoi eliberați-l din nou.
  • Schimbați-l cu noul amortizor
  • Remontați întregul ansamblu gândindu-vă la schimbarea suspensiei scăpați de care este puternic afectată de vibrațiile drumului

.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo S60, aruncați o privire la categoria Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector