Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire amortizor pentru Volkswagen Tiguan?

Întreținerea autovehiculelor este un buget considerabil și, cu toate acestea, știm cu toții că este important, nu ne bucurăm niciodată să cheltuim sute de euro pentru a schimba piesele auto uzate. Amortizoarele unei mașini sunt unul dintre ele. Și vă vom ajuta în acest articol să vă identificați ce pret sa schimb amortizoarele unui Volkswagen Tiguan? Pentru aceasta, mai întâi, vom încerca să vă explicăm cel mai bun moment pentru a le schimba, apoi, cât costă schimbarea amortizoarelor Volkswagen Tiguan și, în cele din urmă, cum să le schimbați.

Când să schimbi amortizoarele Volkswagen Tiguan?

Înainte de a vă oferi prețul unui amortizor la un Volkswagen Tiguan , vă vom clarifica destul de repede cel mai bun moment pentru a le schimba. Este important să știți că amortizoarele sunt piese de uzură și, în funcție de utilizarea mașinii dvs., se vor uza mai mult sau mai puțin destul de repede. În cele mai multe cazuri, este de așteptat ca amortizoarele unui Volkswagen Tiguan să aibă o autonomie de 80 km. Cu toate acestea, unele probleme vă pot determina să le schimbați mai devreme. Daca doriti informatii mai precise despre momentul ideal pentru producerea acestui serviciu, am realizat un continut special pentru a descrie cand sa schimbati amortizoarele unui Volkswagen Tiguan, nu va ganditi de doua ori sa il consultati.

Care este prețul pentru a schimba amortizoarele Volkswagen Tiguan?

În această a doua parte vom trata în sfârșit punctul care vă atrage cu siguranță la acest conținut, care este pretul pentru a schimba amortizoarele unui Volkswagen Tiguan? Este important de stiut ca bugetul pentru inlocuirea amortizoarelor poate fluctua enorm. Evident, există o cantitate imensă de garaje care aplică prețuri diferite ale forței de muncă și, care va dura mai mult sau mai puțin timp pentru a efectua acest act de întreținere. În plus, există o gamă largă de piese auto de marcă și generice oferite, iar prețurile variază, de asemenea, enorm. În cele din urmă, seria Volkswagen Tiguan poate varia în funcție de calitatea amortizoarelor originale pe care le aveți la autovehiculul dvs., evident, modelele sport sunt echipate cu amortizoare mai rigide pentru o aderență mai bună care costă mai mult la achiziție. Cu toate acestea, vom încerca să vă facem o idee bugetul necesar pentru a schimba amortizoarele Volkswagen Tiguan . Consideram ca pentru un autovehicul entry-level pretul pieselor auto plus manopera va fi in jur de 450-600 euro, pentru o serie mai high-end sau un Volkswagen Tiguan mai recent, va trebui sa luati in considerare un buget apropiat de 1000 euro . In sfarsit, pentru un Volkswagen Tiguan sport sau varf de gama, suspensiile de calitate vor costa mai mult si este posibil ca pretul inlocuirii lor sa ajunga 1500 euro .

Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Tiguan rămâne aprinsă, ce să faci?

Cum se schimbă amortizoarele unui Volkswagen Tiguan?

Pentru a finaliza conținutul nostru, vom descrie destul de rapid cum să schimbați amortizoarele la un Volkswagen Tiguan, vă va permite să descoperiți de ce bugetul pentru a le schimba este atât de important. Aceasta interventie poate fi periculoasa din cauza arcurilor amortizoarelor, nu trebuie facuta decat daca ai sculele si abilitatile. Cu toate acestea, iată principalii pași ai intervenției:

  • Așezați-vă automobilul pe suporturi sau pe o punte…
  • Scoateți roțile necesare pentru a accesa amortizoarele.
  • Scoateți capul amortizorului de pe capotă.
  • Utilizați cele două șuruburi furnizate pentru această intenție pentru a decupla partea inferioară a amortizorului de bara stabilizatoare.
  • Trageți loncherul afară.
  • Folosiți compresorul suspensiei pentru a împinge arcul și apoi eliberați-l din nou.
  • Înlocuiți-l cu noul amortizor
  • Remontați întregul ansamblu gândindu-vă la schimbarea suspensiei scăpați de care este puternic afectată de vibrațiile drumului

.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Tiguan, aruncați o privire la categoria Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию