Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire amortizor pentru Acura TSX?

Întreținerea mașinii este un buget considerabil și, cu toate acestea, știm cu toții că este imperativ, aproape niciodată nu ne bucurăm să cheltuim sute de euro pentru a schimba piesele auto uzate. Amortizoarele unui autovehicul sunt unul dintre ele. Și vă vom ajuta astăzi să vă identificați ce pret sa schimb amortizoarele unui Acura TSX? Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom încerca să vă lămurim cu privire la cel mai bun moment pentru a le schimba, apoi, cât costă schimbarea amortizoarelor Acura TSX și, în final, cum să le schimbați.

Când să schimbi amortizoarele Acura TSX?

Înainte de a vă oferi prețul unui amortizor pe un Acura TSX , vă vom descrie rapid cel mai bun moment pentru a le schimba. Este important să știți că amortizoarele poartă piese auto și, în funcție de utilizarea mașinii dvs., acestea se vor uza mai mult sau mai puțin repede. În general, este de așteptat ca amortizoarele unui Acura TSX să aibă o autonomie de 80 km. Cu toate acestea, unele probleme vă pot determina să le schimbați mai devreme. Daca doriti informatii mai precise despre momentul ideal pentru producerea acestei interventii, am realizat o pagina de continut anume pentru a va explica cand sa schimbati amortizoarele unui Acura TSX, nu ezitati sa o consultati.

Care este prețul pentru a schimba amortizoarele Acura TSX?

În această a doua componentă vom vorbi în sfârșit despre punctul care te atrage absolut la această pagină de conținut, care este pretul pentru a schimba amortizoarele unui Acura TSX? Este important de stiut ca bugetul pentru inlocuirea amortizoarelor poate varia enorm. Evident, există o cantitate imensă de garaje care aplică prețuri diferite ale forței de muncă și, care va dura mai mult sau mai puțin timp pentru a executa acest act de service de rutină. În plus, există o gamă largă de piese auto de marcă și generice oferite, iar prețurile variază, de asemenea, enorm. În cele din urmă, seria Acura TSX poate varia în funcție de calitatea amortizoarelor originale pe care le ai la mașină, de fapt, modelele sport sunt dotate cu amortizoare mai ferme pentru o aderență mai bună care costă mai mult la achiziție. . Cu toate acestea, vom încerca să vă facem o idee bugetul necesar pentru a schimba amortizoarele Acura TSX . Considerăm că pentru o mașină entry-level prețul pieselor auto plus forța de muncă va fi în jur de 450-600 de euro, pentru o serie mai high-end sau un Acura TSX mai modern, va trebui să aveți în vedere un buget apropiat de 1000 euro . In sfarsit, pentru un Acura TSX sport sau varf de gama, suspensiile de calitate vor costa mai mult si este posibil ca pretul inlocuirii lor sa ajunga 1500 euro .

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Acura TSX-ului meu?

Cum se schimbă amortizoarele unui Acura TSX?

Pentru a finaliza pagina noastră de conținut, vă vom explica rapid cum să schimbați amortizoarele la un Acura TSX, vă va permite să înțelegeți de ce bugetul pentru a le schimba este atât de important. Aceasta interventie poate fi periculoasa din cauza arcurilor amortizoarelor, nu trebuie facuta decat daca ai echipamentul si abilitatile. Cu toate acestea, iată principalii pași ai intervenției:

  • Așezați-vă mașina pe suporturi sau pe punte…
  • Scoateți roțile necesare pentru a accesa amortizoarele.
  • Scoateți capul amortizorului de pe capotă.
  • Utilizați cele două șuruburi furnizate în acest scop pentru a decupla partea inferioară a amortizorului de bara stabilizatoare.
  • Trageți loncherul afară.
  • Folosiți compresorul suspensiei pentru a împinge arcul și apoi eliberați-l din nou.
  • Schimbați-l cu noul amortizor
  • Remontați întregul ansamblu gândindu-vă la schimbarea opritorului suspensiei care este puternic deteriorat de vibrațiile drumului

.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Acura TSX, accesați categoria noastră Acura TSX.

Legătura cu publicația principală