Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pret inlocuire amortizor pentru Acura ILX?

Service-ul de rutină a mașinii este un buget important și, deși știm cu toții că este imperativ, aproape niciodată nu ne bucurăm să risipim sute de euro pentru a schimba piesele auto uzate. Amortizoarele unei mașini sunt unul dintre ele. Și vă vom ajuta astăzi să vă identificați ce pret sa schimb amortizoarele unui Acura ILX? Pentru aceasta, în primul rând, vom încerca să vă lămurim cu privire la cel mai bun moment pentru a le înlocui, apoi, cât costă schimbarea amortizoarelor lui Acura ILX și, în cele din urmă, cum să le înlocuiți.

Când să înlocuiți amortizoarele lui Acura ILX?

Înainte de a vă oferi prețul unui amortizor la un Acura ILX , vă vom explica rapid cel mai bun moment pentru a le înlocui. Este important să știți că amortizoarele poartă piese auto și, în funcție de utilizarea mașinii dvs., acestea se vor uza mai mult sau mai puțin repede. În majoritatea cazurilor, este de așteptat ca amortizoarele unui Acura ILX să aibă o autonomie de 80 km. Cu toate acestea, unele anomalii vă pot determina să le înlocuiți mai rapid. Daca doriti informatii mai precise cu privire la momentul ideal pentru producerea acestei sarcini, am realizat un articol specific pentru a explica cand sa schimbati amortizoarele unui Acura ILX, nu ezitati sa il consultati.

Care este prețul pentru înlocuirea amortizoarelor Acura ILX?

În această a doua componentă vom aborda în sfârșit punctul care vă atrage cu siguranță la acest articol, care este pretul pentru inlocuirea amortizoarelor unui Acura ILX? Este important de stiut ca bugetul pentru inlocuirea amortizoarelor se poate schimba substantial. Într-adevăr, există o cantitate imensă de garaje care aplică prețuri diferite ale forței de muncă și, care va dura mai mult sau mai puțin timp pentru a executa acest act de întreținere. În plus, există o gamă largă de piese auto de marcă și generice oferite, iar prețurile variază, de asemenea, enorm. În cele din urmă, seria Acura ILX-ului tău poate varia în funcție de calitatea amortizoarelor originale pe care le ai pe autovehiculul tău, într-adevăr, modelele sport sunt echipate cu amortizoare mai puternice pentru o aderență mai bună care costă mai mult la achiziție. Cu toate acestea, vom încerca să vă facem o idee bugetul necesar pentru a schimba amortizoarele Acura ILX . Consideram ca pentru un autovehicul entry-level pretul pieselor auto plus manopera va fi in jur de 450-600 euro, pentru o serie mai high-end sau un Acura ILX mai modern, va trebui sa aveti in vedere un buget apropiat de 1000 euro . In sfarsit, pentru un Acura ILX sport sau varf de gama, suspensiile de calitate vor costa mai mult si este posibil ca pretul inlocuirii lor sa ajunga 1500 euro .

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Acura ILX?

Cum se înlocuiesc amortizoarele unui Acura ILX?

Pentru a finaliza articolul nostru, vă vom explica rapid cum să înlocuiți amortizoarele la un Acura ILX, vă va permite să vă dați seama de ce bugetul pentru a le schimba este atât de important. Această intervenție poate fi periculoasă din cauza arcurilor amortizoarelor, nu trebuie efectuată decât dacă aveți echipament și expertiză. Cu toate acestea, iată principalii pași ai intervenției:

  • Așezați vehiculul pe suporturi sau pe o punte…
  • Scoateți roțile necesare pentru a accesa amortizoarele.
  • Scoateți capul amortizorului de pe capotă.
  • Utilizați cele două șuruburi furnizate pentru a face acest obiectiv pentru a decupla partea inferioară a amortizorului de bara stabilizatoare.
  • Trageți loncherul afară.
  • Folosiți compresorul suspensiei pentru a împinge arcul și apoi eliberați-l din nou.
  • Înlocuiți-l cu noul amortizor
  • Remontați întregul ansamblu gândindu-vă la schimbarea suspensiei scăpați de care este puternic afectată de vibrațiile drumului

.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Acura ILX, nu ezitați să consultați categoria noastră Acura ILX.

Legătura cu publicația principală