Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat pe volvo v40, ce pot face?

În ciuda faptului că vehiculele tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum semnificativ de transport pe majoritatea vehiculelor moderne. Dacă plecați într-o pauză, la cumpărături sau la mutarea casei, portbagajul volvo v40 este un spațiu mare și foarte valoros. Asa de, ce să faci dacă portbagajul volvo v40 este blocat? Tocmai la asta vom încerca să răspundem astăzi. Ne vom concentra în mod special pe închiderea unui seif blocat, dar s-ar putea să găsiți această pagină de conținut utilă dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim motivele unui dulap blocat, iar într-un al doilea pas, cum se deschide dulapul blocat de la un volvo v40.

Blocare portbagaj volvo v40 blocată, de ce?

Deci, să începem articolul nostru cu rădăcinile unui portbagaj volvo v40 care se blochează . Ele pot fi multiple, deși în majoritatea cazurilor vor fi implicate aceleași complicații.

fire de conexiune blocare portbagaj volvo v40 tăiate

Prima explicație pentru un portbagaj blocat pe volvo v40. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate prin forță sau cauzate de șocuri. Această problemă face ca mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu reacționeze și poate declanșa, de asemenea, complicații cu farurile din spate, care pot fi conectate la același cablaj. Dacă aveți aceste două complicații și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut despre schimbarea becurilor luminilor din spate la volvo v40 dacă nu știți cum să le verificați starea), există șanse mari ca Hayonul volvo v40 este blocat din cauza unei probleme electrice.

portbagajul volvo v40 avariat

A doua oportunitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului volvo v40 care este cauza problemei dvs . De fapt, este posibil, pe măsură ce trece timpul, să se blocheze sau ca mecanismele interne să se rupă. În acest caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai activează mecanismul. Este posibil să observați în continuare zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Problema cu transmisia automata volvo v40?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu volvo v40

În sfârșit, o ultimă posibilitate, deși originea problemei este în general deja stabilită. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în încuietoarea portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închisă.

Cum deschid un portbagaj blocat volvo v40?

Acum că am aflat diferitele cauze pentru a portbagajul blocat pe volvo v40 , ne vom concentra asupra soluții pentru a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat volvo v40 cu încuietoarea interioară

.

Prima oportunitate, încuietoarea portbagajului dumneavoastră volvo v40 este complet blocată, mânerul extern poate fi deteriorat sau este posibil să aveți o problemă electrică. Într-un astfel de caz, vi se oferă o soluție, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . De fapt, nu toată lumea este conștientă de asta, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să localizați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului, în care puteți introduce o șurubelniță și apăsați pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului volvo v40. .

Deschideți portbagajul blocat volvo v40 cu un spray lubrifiant

Al doilea remediu. Este posibil ca, cu timpul, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră volvo v40 să se fi blocat , pentru a scăpa de el, din interiorul mașinii tale, folosește degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea volvo v40. Acest remediu vă poate oferi posibilitatea de a reopera portbagajul blocat.

Deschide hayonul blocat volvo v40, încearcă să scoți obiectul străin

În cele din urmă, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul volvo v40 dumneavoastră să fie blocat din cauza unui obiect străin care a intrat în lacăt. Într-un astfel de caz, sunt puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul mașinii tale pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să scoți cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu pot deschide portbagajul blocat al dvs. volvo v40 , vă sugerăm să mergeți la mecanicul dvs. care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate debloca portbagajul masinii tale .

Weiterlesen:
Cum pornesc un volvo v40?

Dacă mai aveți întrebări despre volvo v40, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию