Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat pe Volvo S90, ce pot face?

În ciuda faptului că mașinile tind să devină mult mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum mare de transport pe cele mai recente mașini. Indiferent dacă pleci într-o pauză, la cumpărături sau te muți, portbagajul Volvo S90 este un spațiu mare și foarte util. Asa de, ce să faci dacă portbagajul lui Volvo S90 este blocat? Tocmai la asta vom încerca să răspundem în acest articol. Ne vom concentra în principal pe închiderea unui seif blocat, dar este posibil să găsiți acest conținut util dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim motivele unui dulap blocat, iar într-un al doilea pas, cum să deschideți dulapul blocat de la un Volvo S90.

Blocarea portbagajului Volvo S90 blocată, de ce?

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu originile unui portbagaj Volvo S90 care se blochează . Ele pot fi multiple, deși în cele mai multe cazuri vor fi aceleași probleme care vor fi preocupate.

Firele de conectare a încuietorului portbagajului Volvo S90 tăiate

Prima cauză pentru un portbagaj blocat pe Volvo S90. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate prin forță sau ca rezultat al șocurilor. Această problemă declanșează mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu răspundă și, eventual, poate declanșa probleme cu farurile din spate, care ar putea fi legate de cablaje similare. Dacă aveți aceste două probleme și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați conținutul nostru despre schimbarea becurilor farurilor spate de pe Volvo S90 dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari ca Hayonul Volvo S90 dvs. este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoarea portbagajului Volvo S90 deteriorată

A doua oportunitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului Volvo S90 care este cauza problemei dvs . De fapt, este posibil, pe măsură ce trece timpul, să se blocheze sau ca mecanismele interne să se rupă. Într-un astfel de caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai declanșează mecanismul. Este posibil să mai observați zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volvo S90

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Volvo S90

În sfârșit, o ultimă posibilitate, deși originea problemei este de obicei deja stabilită. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în încuietoarea portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închisă.

Cum se deschide un portbagaj blocat Volvo S90?

Acum că am descoperit diferiții factori pentru a portbagajul blocat pe Volvo S90 , ne vom concentra asupra posibilități de a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Volvo S90 cu încuietoarea interioară

.

Prima oportunitate, încuietoarea portbagajului dumneavoastră Volvo S90 este complet blocată, mânerul extern poate fi deteriorat sau este posibil să aveți o problemă electrică. În acest caz, vi se oferă o soluție, treceți prin interiorul mașinii utilizați mânerul interior al portbagajului . Într-adevăr, nu toată lumea îl știe, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să găsiți o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului, în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Volvo S90. .

Portbagajul deschis a blocat Volvo S90 cu un spray de lubrifiant

A doua soluție. Este posibil ca, pe măsură ce timpul trece, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Volvo S90 să se fi blocat , pentru a scăpa de el, din interiorul autovehiculului dvs., utilizați degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Volvo S90. Această soluție vă poate oferi posibilitatea de a reopera portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Volvo S90, încercați să îndepărtați obiectul străin

În sfârșit, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Volvo S90 dumneavoastră să fie blocat din cauza unui obiect străin care a intrat în încuietoare. În acest caz, există puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul autovehiculului tău pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să îndepărtezi cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu puteți deschide portbagajul blocat al Volvo S90 , vă sfătuim să mergeți la mecanicul dvs. auto care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate deblocați portbagajul autovehiculului dvs .

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volvo S90?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo S90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию