Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat pe Volvo S60, ce pot face?

Chiar dacă automobilele tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum important de transport pe cele mai recente vehicule. Dacă plecați în vacanță, la cumpărături sau vă mutați, portbagajul Volvo S60 este un spațiu mare și foarte util. Asa de, ce să faci dacă portbagajul lui Volvo S60 este blocat? Exact la asta vom încerca să răspundem astăzi. Ne vom concentra în mod special pe închiderea unui seif blocat, dar este posibil să descoperiți acest conținut util dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim motivele unui dulap blocat, iar într-un al doilea pas, cum să deschideți dulapul blocat de la un Volvo S60.

Blocarea portbagajului Volvo S60 blocată, de ce?

Deci, să începem conținutul articolului nostru originile unui portbagaj Volvo S60 care se blochează . Ele pot fi diverse, deși în multe cazuri vor fi aceleași probleme care vor fi implicate.

Firele de conectare a încuietorului portbagajului Volvo S60 tăiate

Prima cauză pentru un portbagaj blocat pe Volvo S60. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate prin forță sau cauzate de șocuri. Această problemă face ca mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu răspundă și poate provoca la fel de bine probleme cu luminile din spate, care pot fi legate de cablaje similare. Dacă aveți aceste două probleme și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați conținutul nostru despre schimbarea becurilor farurilor din spate de pe Volvo S60 dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari ca Hayonul Volvo S60 dvs. este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoarea portbagajului Volvo S60 ruptă

A doua posibilitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului Volvo S60 care este cauza problemei dvs . În realitate, este posibil, în timp, să se blocheze sau ca mecanismele interne să se rupă. Într-un astfel de caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai declanșează mecanismul. Este posibil să mai observați zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Cum se activează Bluetooth pe Volvo S60?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Volvo S60

În sfârșit, o ultimă posibilitate, chiar dacă sursa problemei este în majoritatea cazurilor deja cunoscută. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Volvo S60?

Acum că am descoperit diferitele cauze pentru a portbagajul blocat pe Volvo S60 , ne vom concentra asupra posibilități de a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Volvo S60 cu încuietoarea interioară

.

Prima posibilitate, încuietoarea portbagajului dvs. Volvo S60 este complet blocată, mânerul extern poate fi rupt sau este posibil să aveți o problemă electrică. Într-un astfel de caz, ți se oferă o soluție, treci prin interiorul mașinii utilizați mânerul interior al portbagajului . Într-adevăr, nu toată lumea este conștientă de asta, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să identificați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului, în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Volvo S60. .

Portbagajul deschis a blocat Volvo S60 cu un spray de lubrifiant

Al doilea remediu. Este posibil ca, cu timpul, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Volvo S60 să se fi blocat , pentru a scăpa de el, din interiorul autovehiculului dvs., utilizați degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Volvo S60. Acest remediu vă poate oferi posibilitatea de a reopera portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Volvo S60, încercați să scoateți obiectul străin

În cele din urmă, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Volvo S60 dumneavoastră să fie blocat din cauza unui obiect străin care a intrat în încuietoare. Într-un astfel de caz, sunt puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul autovehiculului tău pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să îndepărtezi cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu puteți deschide portbagajul blocat al Volvo S60 , vă recomandăm să mergeți la tehnicianul dvs. auto care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate deblocați portbagajul autovehiculului dvs .

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volvo S60?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию