Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat pe Volkswagen Transporter 6, ce pot face?

În ciuda faptului că mașinile tind să devină mult mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum mare de transport pe cele mai recente vehicule. Dacă plecați în vacanță, la cumpărături sau la mutarea casei, portbagajul Volkswagen Transporter 6 este un spațiu mare și foarte util. Asa de, ce să faci dacă portbagajul Volkswagen Transporter 6 este blocat? Tocmai la asta vom încerca să răspundem astăzi. Ne vom concentra în mod special pe închiderea unui seif blocat, dar s-ar putea să găsiți această pagină de conținut utilă dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim cauzele blocării unui dulap de portbagaj, iar într-un al doilea pas, cum să deschideți dulapul blocat de la un Volkswagen Transporter 6.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter 6 blocată, de ce?

Deci, să începem conținutul nostru cu originile unui portbagaj Volkswagen Transporter 6 care se blochează . Ele pot fi diverse, deși în cele mai multe cazuri vor fi aceleași probleme care vor fi preocupate.

Firele de conexiune lacui portbagajului Volkswagen Transporter 6 tăiate

Primul motiv pentru un portbagaj blocat pe Volkswagen Transporter 6. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate cu forță sau ca urmare a șocurilor. Această problemă declanșează mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu răspundă și poate provoca, de asemenea, probleme cu farurile din spate, care ar putea fi legate de același cablaj. Dacă aveți aceste două probleme și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut despre schimbarea becurilor luminilor din spate pe Volkswagen Transporter 6 dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari că hayonul Volkswagen Transporter 6 dumneavoastră este blocat ca urmare a unei probleme electrice.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter 6 ruptă

A doua posibilitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter 6 care este cauza problemei tale . De fapt, este posibil, cu timpul, să poată deveni blocat sau ca mecanismele interne să se rupă. Într -un astfel de caz, acțiunea mânerului trunchiului nu mai activează sistemul. Este posibil să auziți în continuare zgomotul de activare, dar nu mecanismele care se întorc.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Transporter 4, ce să faci?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Volkswagen Transporter 6

În fine, o ultimă posibilitate, chiar dacă sursa problemei este în majoritatea cazurilor deja stabilită. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Volkswagen Transporter 6?

Acum că am descoperit diferiții factori pentru a portbagajul blocat pe Volkswagen Transporter 6 , ne vom concentra asupra soluții pentru a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Volkswagen Transporter 6 cu încuietoarea interioară

.

Prima posibilitate, blocarea portbagajului transportatorului dvs. Volkswagen 6 este complet blocată, mânerul extern poate fi rupt sau este posibil să aveți o problemă electrică. În acest caz, vi se oferă o soluție, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . De fapt, nu toată lumea este conștientă de asta, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să localizați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului dvs. în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter 6. .

Portbagajul deschis a blocat Volkswagen Transporter 6 cu un spray de lubrifiant

A doua soluție. Este posibil ca, cu timpul, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Transporter 6 să se fi blocat , pentru a scăpa de ea, din interiorul mașinii tale, folosește degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Volkswagen Transporter 6. Această soluție îți poate oferi posibilitatea de a reacționa portbagajul blocat.

Deschideți blocarea blocată Volkswagen Transporter 6, încercați să eliminați obiectul străin

În sfârșit, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Volkswagen Transporter 6 să fie blocat ca urmare a unui obiect străin care a intrat în broască. În acest caz, există puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul mașinii tale pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să scoți cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu pot deschide portbagajul blocat al Volkswagen Transporter 6 , vă sfătuim să mergeți la mecanicul dvs. auto care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate debloca portbagajul masinii tale .

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Transporter 4

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector