Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat pe Volkswagen Transporter 5, ce pot face?

Chiar dacă mașinile tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum mare de transport pe cele mai recente mașini. Dacă plecați în vacanță, la cumpărături sau la mutarea casei, portbagajul Volkswagen Transporter 5 este un spațiu mare și foarte practic. Asa de, ce să faci dacă portbagajul Volkswagen Transporter 5 este blocat? Tocmai la asta vom încerca să răspundem astăzi. Ne vom concentra în principal pe închiderea unui seif blocat, dar este posibil să găsiți acest conținut util dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim cauzele blocării unui dulap de portbagaj, iar într-un al doilea pas, cum să deschideți dulapul blocat de la un Volkswagen Transporter 5.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter 5 blocată, de ce?

Deci, să începem conținutul articolului nostru rădăcinile unui portbagaj Volkswagen Transporter 5 care se blochează . Ele pot fi multiple, cu toate acestea, în multe cazuri, vor fi aceleași complicații care vor fi implicate.

Firele de conexiune lacui portbagajului Volkswagen Transporter 5 tăiate

Prima cauză a unui portbagaj blocat pe Volkswagen Transporter 5. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate cu forța sau din cauza șocurilor. Această problemă declanșează mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu răspundă și poate declanșa, de asemenea, complicații cu luminile din spate, care pot fi conectate la un cablaj similar. Dacă aveți aceste două complicații și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați conținutul nostru despre schimbarea becurilor farurilor din spate pe Volkswagen Transporter 5 dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari ca Hayonul Volkswagen Transporter 5 este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter 5 deteriorată

A doua posibilitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter 5 care este cauza problemei dvs . De fapt, este posibil, după un timp, să se blocheze sau să se rupă mecanisme interne. În acest caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai activează mecanismul. Este posibil să auziți în continuare zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Transporter 4?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Volkswagen Transporter 5

În sfârșit, o ultimă posibilitate, chiar dacă originea problemei este în majoritatea cazurilor deja cunoscută. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Volkswagen Transporter 5?

Acum că am descoperit diferitele cauze pentru a portbagajul blocat pe Volkswagen Transporter 5 , ne vom concentra asupra posibilități de a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Volkswagen Transporter 5 cu încuietoarea interioară

.

Prima posibilitate, încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter 5 este complet blocată, mânerul extern poate fi deteriorat sau este posibil să aveți o problemă electrică. În acest caz, vi se oferă o soluție, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . Evident, nu toată lumea este conștientă de asta, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să localizați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului dvs. în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter 5. .

Portbagajul deschis a blocat Volkswagen Transporter 5 cu un spray de lubrifiant

A doua soluție. Este posibil ca, în timp, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Transporter 5 să se fi blocat , pentru a scăpa de ea, din interiorul mașinii tale, folosește degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Volkswagen Transporter 5. Această soluție îți poate oferi posibilitatea de a reacționa portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Volkswagen Transporter 5, încercați să scoateți obiectul străin

În sfârșit, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Volkswagen Transporter 5 să fie blocat din cauza unui obiect străin care a intrat în broască. În acest caz, există puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul mașinii tale pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să scoți cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu pot deschide portbagajul blocat al Volkswagen Transporter 5 , vă recomandăm să mergeți la mecanicul dvs. care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate debloca portbagajul masinii tale .

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Volkswagen Transporter 4, ce să fac?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector