Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat pe Volkswagen Touran 3, ce pot face?

În ciuda faptului că automobilele tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum important de transport pe cele mai recente mașini. Dacă pleci într-o pauză, la cumpărături sau la mutare, portbagajul Volkswagen Touran 3 este un spațiu mare și foarte util. Asa de, ce să faci dacă portbagajul Volkswagen Touran 3 este blocat? Exact la asta vom încerca să răspundem în acest articol. Ne vom concentra în principal pe închiderea unui seif blocat, dar este posibil să descoperiți acest conținut util dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim cauzele blocării unui dulap de portbagaj, iar într-un al doilea pas, cum se deschide dulapul blocat de la un Volkswagen Touran 3.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran 3 blocată, de ce?

Deci, să începem conținutul articolului nostru rădăcinile unui portbagaj Volkswagen Touran 3 care se blochează . Ele pot fi multiple, cu toate acestea, în multe cazuri, vor fi aceleași complicații care vor fi implicate.

Volkswagen Touran 3 fire de conexiune blocare portbagaj tăiate

Prima explicație pentru un portbagaj blocat pe Volkswagen Touran 3. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate cu forța sau din cauza șocurilor. Această problemă declanșează mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu reacționeze și poate provoca complicații cu luminile din spate, care ar putea fi legate de același cablaj. Dacă aveți aceste două complicații și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați conținutul nostru despre schimbarea becurilor farurilor din spate la Volkswagen Touran 3 dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari ca Hayonul Volkswagen Touran 3 este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran 3 deteriorată

A doua oportunitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran 3 care declanșează problema dvs . De fapt, este posibil, în timp, să se blocheze sau ca mecanismele interne să se rupă. Într-un astfel de caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai activează mecanismul. Este posibil să auziți în continuare zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată la Volkswagen Touran?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Volkswagen Touran 3

În sfârșit, o ultimă posibilitate, în ciuda faptului că originea problemei este în majoritatea cazurilor deja cunoscută. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Volkswagen Touran 3?

Acum că am aflat diferitele cauze pentru a portbagajul blocat pe Volkswagen Touran 3 , ne vom concentra asupra posibilități de a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Volkswagen Touran 3 cu încuietoarea interioară

.

Prima oportunitate, încuietoarea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Touran 3 este complet blocată, mânerul extern poate fi deteriorat sau este posibil să aveți o problemă electrică. În acest caz, vi se oferă o soluție, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . Într-adevăr, nu toată lumea îl știe, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să identificați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului dvs. în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran 3. .

Portbagajul deschis a blocat Volkswagen Touran 3 cu un spray de lubrifiant

A doua soluție. Este posibil ca, cu timpul, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Touran 3 să se fi blocat , pentru a scăpa de el, din interiorul mașinii tale, folosește degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Volkswagen Touran 3. Această soluție îți poate oferi posibilitatea de a reacționa portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Volkswagen Touran 3, încercați să îndepărtați obiectul străin

În sfârșit, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Volkswagen Touran 3 să fie blocat din cauza unui obiect străin care a intrat în broască. În acest caz, există puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul mașinii tale pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să scoți cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu pot deschide portbagajul blocat al Volkswagen Touran 3 , vă recomandăm să mergeți la tehnicianul dvs. auto care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate debloca portbagajul masinii tale .

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Volkswagen Touran 2, ce pot face?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector