Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat pe Volkswagen Touran 2, ce pot face?

Chiar dacă mașinile tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum mare de transport pe cele mai recente mașini. Fie că pleci în vacanță, la cumpărături sau te muți, portbagajul Volkswagen Touran 2 este un spațiu mare și foarte util. Asa de, ce să faci dacă portbagajul Volkswagen Touran 2 este blocat? Exact la asta vom încerca să răspundem în acest articol. Ne vom concentra în mod special pe închiderea unui seif blocat, dar este posibil să găsiți această pagină de conținut utilă dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim motivele unui dulap blocat, iar într-un al doilea pas, cum se deschide dulapul blocat de la un Volkswagen Touran 2.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran 2 blocată, de ce?

Deci, să începem conținutul articolului nostru originile unui portbagaj Volkswagen Touran 2 care se blochează . Ele pot fi multiple, cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, vor fi aceleași probleme care vor fi vizate.

Volkswagen Touran 2 fire de conexiune blocare portbagaj tăiate

Prima explicație pentru un portbagaj blocat pe Volkswagen Touran 2. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate cu forța sau din cauza șocurilor. Această problemă declanșează mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu răspundă și ar putea provoca, de asemenea, probleme cu farurile din spate, care pot fi legate de același cablaj. Dacă aveți aceste două probleme și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut despre schimbarea becurilor luminilor din spate la Volkswagen Touran 2 dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari că hayonul Volkswagen Touran 2 este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran 2 deteriorată

A doua posibilitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran 2 care declanșează problema dvs . De fapt, este posibil, pe măsură ce trece timpul, să se blocheze sau ca mecanismele interne să se rupă. Într-un astfel de caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai activează sistemul. Este posibil să observați totuși zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Cum schimb becul de semnalizare față pe Volkswagen Touran 2?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Volkswagen Touran 2

În sfârșit, o ultimă posibilitate, deși originea problemei este în majoritatea cazurilor deja cunoscută. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Volkswagen Touran 2?

Acum că am descoperit diferiții factori pentru a portbagajul blocat pe Volkswagen Touran 2 , ne vom concentra asupra soluții pentru a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Volkswagen Touran 2 cu încuietoarea interioară

.

Prima posibilitate, încuietoarea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Touran 2 este complet blocată, mânerul extern poate fi deteriorat sau este posibil să aveți o problemă electrică. În acest caz, vi se oferă un remediu, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . De fapt, nu toată lumea este conștientă de asta, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să identificați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului dvs. în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran 2. .

Portbagajul deschis a blocat Volkswagen Touran 2 cu un spray de lubrifiant

Al doilea remediu. Este posibil ca, pe măsură ce timpul trece, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Touran 2 să se fi blocat , pentru a scăpa de el, din interiorul mașinii tale, folosește degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Volkswagen Touran 2. Acest remediu ți-ar putea oferi posibilitatea de a reacționa portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Volkswagen Touran 2, încercați să îndepărtați obiectul străin

În sfârșit, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Volkswagen Touran 2 să fie blocat din cauza unui obiect străin care a intrat în broască. În acest caz, există puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul mașinii tale pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să scoți cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu pot deschide portbagajul blocat al Volkswagen Touran 2 , vă sugerăm să mergeți la tehnicianul dvs. auto care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate debloca portbagajul masinii tale .

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Touran, ce să faci?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector