Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat pe Opel Vectra, ce pot face?

Chiar dacă mașinile tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum important de transport pe cele mai recente vehicule. Indiferent dacă pleci într-o pauză, la cumpărături sau te muți, portbagajul Opel Vectra tău este un spațiu mare și foarte util. Asa de, ce să faci dacă portbagajul tău Opel Vectra este blocat? Tocmai la asta vom încerca să răspundem în acest articol. Ne vom concentra în principal pe închiderea unui seif blocat, dar este posibil să descoperiți acest conținut util dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim cauzele blocării unui dulap de portbagaj, iar într-un al doilea pas, cum se deschide dulapul blocat de la un Opel Vectra.

Blocarea portbagajului Opel Vectra blocată, de ce?

Deci, să începem articolul nostru cu rădăcinile unui portbagaj Opel Vectra care se blochează . Ele pot fi multiple, deși în multe cazuri vor fi aceleași probleme care vor fi implicate.

Firele de conexiune încuietoare portbagajului Opel Vectra tăiate

Prima explicație pentru un portbagaj blocat pe Opel Vectra. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate prin forță sau din cauza șocurilor. Această problemă declanșează mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu răspundă și poate provoca probleme cu luminile din spate, care pot fi legate de cablaje similare. Dacă aveți aceste două probleme și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați conținutul nostru despre schimbarea becurilor farurilor din spate la Opel Vectra dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari ca Hayonul Opel Vectra dvs. este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoare portbagaj Opel Vectra deteriorată

A doua oportunitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului dvs. Opel Vectra care este declanșarea problemei dvs . În realitate, este posibil, după un timp, să se blocheze sau să se rupă mecanismele interne. În acest caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai declanșează sistemul. Este posibil să auziți în continuare zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Opelul Vectra meu trage spre dreapta, ce să fac?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Opel Vectra

În sfârșit, o ultimă posibilitate, deși originea problemei este în general deja cunoscută. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Opel Vectra?

Acum că am aflat diferitele cauze pentru a portbagajul blocat pe Opel Vectra , ne vom concentra asupra soluții pentru a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Opel Vectra cu încuietoarea interioară

.

Prima oportunitate, încuietoarea portbagajului dumneavoastră Opel Vectra este complet blocată, mânerul extern poate fi deteriorat sau este posibil să aveți o problemă electrică. În acest caz, vi se oferă o soluție, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . Într-adevăr, nu toată lumea îl știe, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să găsiți o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului, în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Opel Vectra dvs. .

Portbagajul deschis blocat Opel Vectra cu un spray de lubrifiant

A doua soluție. Este posibil ca, cu timpul, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Opel Vectra să se fi blocat , pentru a scăpa de el, din interiorul mașinii tale, folosește degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Opel Vectra. Această soluție vă poate oferi posibilitatea de a reopera portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Opel Vectra, încercați să îndepărtați obiectul străin

În cele din urmă, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Opel Vectra dumneavoastră să fie blocat din cauza unui obiect străin care a intrat în încuietoare. În acest caz, există puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul mașinii tale pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să scoți cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu puteți deschide portbagajul blocat al Opel Vectra , vă recomandăm să mergeți la tehnicianul dvs. auto care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate debloca portbagajul masinii tale .

Weiterlesen:
Lampa cheie pe Opel Vectra rămâne aprinsă

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Opel Vectra, nu ezitați să consultați categoria noastră Opel Vectra.

Legătura cu publicația principală