Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat pe Citroen C-zero, ce pot face?

Chiar dacă mașinile tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum semnificativ de transport pe majoritatea vehiculelor moderne. Dacă pleci într-o pauză, la cumpărături sau te muți, portbagajul Citroenului tău C-zero este un spațiu mare și foarte practic. Asa de, ce să faci dacă portbagajul lui Citroen C-zero este blocat? Exact la asta vom încerca să răspundem în acest articol. Ne vom concentra în principal pe închiderea unui seif blocat, dar s-ar putea să găsiți acest conținut util dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim motivele unui dulap blocat, iar într-un al doilea pas, cum se deschide dulapul blocat de la un Citroen C-zero.

Încuietoarea portbagajului Citroen C-zero blocată, de ce?

Deci, să începem ghidul nostru cu sursele unui portbagaj Citroen C-zero care se blochează . Ele pot fi diverse, deși în cele mai multe cazuri vor fi aceleași complicații care vor fi implicate.

Firele de conectare a încuietorului portbagajului Citroen C-zero tăiate

Prima explicație pentru un portbagaj blocat pe Citroen C-zero. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate prin forță sau din cauza șocurilor. Această problemă face ca mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu reacționeze și poate provoca, de asemenea, complicații cu luminile din spate, care pot fi legate de același cablaj. Dacă aveți aceste două complicații și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați conținutul nostru despre schimbarea becurilor luminilor din spate la Citroen C-zero dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari că hayonul Citroenului dvs. C-zero este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoare portbagaj Citroen C-zero spartă

A doua oportunitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului dvs. Citroen C-zero care este declanșarea problemei dvs . De fapt, este posibil, pe termen lung, ca acesta să se blocheze sau să se rupă mecanismele interne. Într-un astfel de caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai activează sistemul. Este posibil să observați în continuare zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Citroen C-zero?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Citroen C-zero

În sfârșit, o ultimă posibilitate, chiar dacă sursa problemei este în majoritatea cazurilor deja cunoscută. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Citroen C-zero?

Acum că am descoperit diferiții factori pentru a portbagajul blocat pe Citroen C-zero , ne vom concentra asupra soluții pentru a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Citroen C-zero cu încuietoarea interioară

.

Prima oportunitate, încuietoarea portbagajului dumneavoastră Citroen C-zero este complet blocată, mânerul extern poate fi rupt sau este posibil să aveți o problemă electrică. În acest caz, vi se oferă o soluție, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . De fapt, nu toată lumea îl știe, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să identificați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului, în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Citroen C-zero. .

Portbagajul deschis a blocat Citroen C-zero cu un spray de lubrifiant

A doua soluție. Este posibil ca, pe măsură ce timpul trece, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Citroen C-zero să se fi blocat , pentru a scăpa de ea, din interiorul autovehiculului, folosește degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Citroenului C-zero. Această soluție vă poate oferi posibilitatea de a reopera portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Citroen C-zero, încercați să îndepărtați obiectul străin

În sfârșit, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Citroenului C-zero să fie blocat ca urmare a unui obiect străin care a intrat în încuietoare. În acest caz, există puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul autovehiculului tău pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să îndepărtezi cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu puteți deschide portbagajul blocat al Citroenului dvs. C-zero , vă sugerăm să mergeți la mecanicul dvs. care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate deblocați portbagajul autovehiculului dvs .

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Citroen C-zero, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen C-zero.

Weiterlesen:
Citroen C-zero care are probleme la ralanti
Legătura cu publicația principală