Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat la Volkswagen Up!, ce pot face?

Chiar dacă vehiculele tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum substanțial de transport pe cele mai recente mașini. Dacă plecați în vacanță, la cumpărături sau vă mutați, portbagajul Volkswagen Up! este un spatiu mare si foarte practic. Asa de, ce să faci dacă portbagajul tău Volkswagen Up! este blocat? Exact la asta vom încerca să răspundem astăzi. Ne vom concentra în mod special pe închiderea unui seif blocat, dar este posibil să găsiți acest conținut util dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim cauzele blocării unui dulap de portbagaj, iar într-un al doilea pas, cum se deschide dulapul blocat de la un Volkswagen Up!.

Închidere portbagaj Volkswagen Up! blocat, de ce?

Deci, să începem articolul nostru cu rădăcinile unui Volkswagen Up! portbagaj care se blochează . Ele pot fi diverse, cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, vor fi aceleași complicații care vor fi implicate.

Volkswagen Up! fire de conexiune blocare portbagaj tăiate

Prima explicație pentru un portbagaj blocat pe Volkswagen Up!. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate prin forță sau din cauza șocurilor. Această problemă declanșează mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu reacționeze și poate provoca, de asemenea, complicații cu luminile din spate, care pot fi legate de același cablaj. Dacă aveți aceste două complicații și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați conținutul nostru despre schimbarea becurilor farurilor din spate la Volkswagen Up! dacă nu știți cum să le verificați starea), există șanse mari ca hayonul Volkswagen Up! este blocat din cauza unei probleme electrice.

Volkswagen Up! încuietoarea portbagajului deteriorată

A doua oportunitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Up! asta este cauza problemei tale . În realitate, este posibil, pe termen lung, să se blocheze sau ca mecanismele interne să se rupă. Într-un astfel de caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai activează sistemul. Este posibil să auziți în continuare zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Up! ?

Ceva s-a blocat în încuietoarea Volkswagen-ului meu! trompă

În sfârșit, o ultimă posibilitate, deși originea problemei este de obicei deja cunoscută. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Volkswagen Up!?

Acum că am descoperit diferiții factori pentru a portbagajul blocat pe Volkswagen Up! , ne vom concentra asupra soluții pentru a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Volkswagen Up! cu încuietoarea interioară

.

Prima oportunitate, încuietoarea portbagajului tău Volkswagen Up! este complet blocat, mânerul extern poate fi deteriorat sau este posibil să aveți o problemă electrică. În acest caz, vi se oferă o soluție, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . De fapt, nu toată lumea o știe, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să localizați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului tău, în care poți introduce o șurubelniță și poți apăsa pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului tău Volkswagen Up! .

Portbagajul deschis blocat Volkswagen Up! cu un spray lubrifiant

A doua soluție. Este posibil ca, pe măsură ce timpul trece, praful, închiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Up! poate să se fi blocat , pentru a scăpa de el, din interiorul autovehiculului dumneavoastră, folosiți degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Volkswagen Up!. Această soluție vă poate oferi posibilitatea de a reopera portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Volkswagen Up!, încercați să scoateți obiectul străin

În sfârșit, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Volkswagen Up! este blocat ca urmare a unui obiect străin care a intrat în lacăt. În acest caz, există puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul autovehiculului tău pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să îndepărtezi cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu pot deschide portbagajul blocat al Volkswagen Up! , vă sfătuim să mergeți la mecanicul dvs. care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate deblocați portbagajul autovehiculului dvs .

Weiterlesen:
Cum deschizi Volkswagen Up! portbagajul din interior?

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector