Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat la Volkswagen Transporter, ce pot face?

În ciuda faptului că mașinile tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum mare de transport pe cele mai recente mașini. Indiferent dacă pleci în vacanță, la cumpărături sau la mutare, portbagajul Volkswagen Transporter-ului tău este un spațiu mare și foarte util. Asa de, ce să faci dacă portbagajul Volkswagen Transporter-ului tău este blocat? Exact la asta vom încerca să răspundem astăzi. Ne vom concentra în principal pe închiderea unui seif blocat, dar este posibil să descoperiți acest conținut util dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim cauzele blocării unui dulap de portbagaj, iar într-un al doilea pas, cum să deschideți dulapul blocat de la un Volkswagen Transporter.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter blocată, de ce?

Deci, să începem conținutul articolului nostru sursele unui portbagaj Volkswagen Transporter care se blochează . Ele pot fi multiple, deși în cele mai multe cazuri vor fi aceleași probleme care vor fi preocupate.

Firele de conexiune încuietoare portbagajului Volkswagen Transporter tăiate

Prima explicație pentru un portbagaj blocat pe Volkswagen Transporter. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate prin forță sau din cauza șocurilor. Această problemă face ca mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu reacționeze și poate provoca, de asemenea, probleme cu luminile din spate, care ar putea fi legate de același cablaj. Dacă aveți aceste două probleme și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați conținutul nostru despre schimbarea becurilor farurilor spate de pe Volkswagen Transporter dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari ca Hayonul Volkswagen Transporter este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter deteriorată

A doua oportunitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter care este cauza problemei tale . De fapt, este posibil, după un timp, să se blocheze sau ca mecanismele interne să se rupă. Într-un astfel de caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai declanșează sistemul. Este posibil să mai observați zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Unde este demarorul la Volkswagen Transporter?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Volkswagen Transporter

În sfârșit, o ultimă posibilitate, în ciuda faptului că sursa problemei este în majoritatea cazurilor deja cunoscută. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Volkswagen Transporter?

Acum că am descoperit diferitele cauze pentru a portbagajul blocat pe Volkswagen Transporter , ne vom concentra asupra soluții pentru a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Volkswagen Transporter cu încuietoarea interioară

.

Prima oportunitate, încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter este complet blocată, mânerul extern poate fi deteriorat sau este posibil să aveți o problemă electrică. Într-un astfel de caz, vi se oferă o soluție, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . Evident, nu toată lumea este conștientă de asta, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să identificați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului, în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Volkswagen Transporter. .

Portbagajul deschis a blocat Volkswagen Transporter cu un spray de lubrifiant

A doua soluție. Este posibil ca, cu timpul, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Transporter să se fi blocat , pentru a scăpa de el, din interiorul mașinii tale, folosește degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Volkswagen Transporter-ului tău. Această soluție vă poate oferi posibilitatea de a reopera portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Volkswagen Transporter, încercați să scoateți obiectul străin

În sfârșit, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Volkswagen Transporter-ului tău să fie blocat din cauza unui obiect străin care a intrat în broască. Într-un astfel de caz, sunt puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul mașinii tale pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să scoți cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu puteți deschide portbagajul blocat al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră , vă sfătuim să mergeți la tehnicianul dvs. auto care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate debloca portbagajul masinii tale .

Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Transporter 6?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector