Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Portbagajul blocat la Volkswagen Touran, ce pot face?

Chiar dacă mașinile tind să devină din ce în ce mai compacte, cineva este bucuros să se bucure de un volum mare de transport pe majoritatea mașinilor moderne. Dacă pleci într-o pauză, la cumpărături sau la mutare, portbagajul Volkswagen Touran este un spațiu mare și foarte important. Asa de, ce să faci dacă portbagajul Volkswagen Touran este blocat? Tocmai la asta vom încerca să răspundem în acest articol. Ne vom concentra în principal pe închiderea unui seif blocat, dar s-ar putea să găsiți acest conținut util dacă nu vă mai puteți închide portbagajul. Într-un prim pas, vom încerca să găsim cauzele blocării unui dulap de portbagaj, iar într-un al doilea pas, cum se deschide dulapul blocat de la un Volkswagen Touran.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran blocată, de ce?

Deci, să începem conținutul nostru cu sursele unui portbagaj Volkswagen Touran care se blochează . Ele pot fi diverse, cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, vor fi aceleași probleme care vor fi vizate.

Firele de conexiune încuietoare portbagajului Volkswagen Touran tăiate

Prima explicație pentru un portbagaj blocat pe Volkswagen Touran. Este posibil ca firele sau cablajul încuietorului portbagajului să fi fost tăiate prin forță sau din cauza șocurilor. Această problemă declanșează mânerul exterior de eliberare a portbagajului să nu reacționeze și poate declanșa probleme cu farurile din spate, care pot fi conectate la un cablaj similar. Dacă aveți aceste două probleme și becurile nu sunt arse (vă rugăm să consultați conținutul nostru despre schimbarea becurilor farurilor din spate la Volkswagen Touran dacă nu știți cum să verificați starea acestora), există șanse mari ca Hayonul Volkswagen Touran este blocat din cauza unei probleme electrice.

Încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran deteriorată

A doua oportunitate a unui portbagaj blocat este că este încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran care declanșează problema dvs . În realitate, este posibil, în timp, să se blocheze sau ca mecanismele interne să se rupă. În acest caz, acțiunea mânerului portbagajului nu mai declanșează sistemul. Este posibil să auziți în continuare zgomotul de activare, dar nu și mecanismele care se rotesc.

Weiterlesen:
Cheia blocată în contact la Volkswagen Touran 3, ce să faci?

Ceva s-a blocat în încuietoarea portbagajului meu Volkswagen Touran

În sfârșit, o ultimă posibilitate, deși originea problemei este în general deja cunoscută. Este posibil să aveți ceva (o geantă de exemplu, o jachetă, frunze…) înfipt în lacătul portbagajului și ca acest corp străin să îl mențină în poziția închis.

Cum se deschide un portbagaj blocat Volkswagen Touran?

Acum că am aflat diferiții factori pentru a portbagajul blocat pe Volkswagen Touran , ne vom concentra asupra posibilități de a deschide un blocat trompă.

Deschiderea unui portbagaj blocat Volkswagen Touran cu încuietoarea interioară

.

Prima oportunitate, încuietoarea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Touran este complet blocată, mânerul extern poate fi deteriorat sau este posibil să aveți o problemă electrică. Într-un astfel de caz, vi se oferă un remediu, treceți prin interiorul vehiculului utilizați mânerul interior al portbagajului . De fapt, nu toată lumea îl știe, dar există un mecanism intern în portbagaj care vă permite să îl deschideți din interior, va trebui să identificați o gaură (uneori ascunsă în spatele unui capac de plastic) în centrul hayonului dvs. în care puteți introduce o șurubelniță și puteți apăsa pe părțile laterale pentru a debloca încuietoarea portbagajului Volkswagen Touran. .

Portbagajul deschis a blocat Volkswagen Touran cu un spray de lubrifiant

Al doilea remediu. Este posibil ca, cu timpul, praful, este posibil ca închiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Touran să se fi blocat , pentru a scăpa de el, din interiorul mașinii tale, folosește degresant pentru a curăța și a lubrifia încuietoarea Volkswagen Touran. Acest remediu vă poate oferi posibilitatea de a reopera portbagajul blocat.

Deschideți hayonul blocat Volkswagen Touran, încercați să scoateți obiectul străin

În sfârșit, ultima posibilitate, este posibil ca portbagajul Volkswagen Touran să fie blocat din cauza unui obiect străin care a intrat în broască. Într-un astfel de caz, sunt puține soluții. Depinde de tine să scoți cât mai multe capace de plastic din interiorul mașinii tale pentru a avea cel mai deschis acces posibil la încuietoare și să încerci să scoți cât mai multe obiecte străine din închiderea portbagajului cu ajutorul unui clește. daca tu nu pot deschide portbagajul blocat al Volkswagen Touran , vă sugerăm să mergeți la mecanicul dvs. auto care va avea instrumentele și cunoștințele mai avansate debloca portbagajul masinii tale .

Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen Touran 2 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector