Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

PORSCHE BOXSTER care nu mai accelerează

Observarea comportamentului neregulat al motorului pe mașina lui nu este un indiciu bun. Într-adevăr, motorul este organul principal al mașinii tale și orice semn de defecțiune trebuie detectat imediat și trebuie să cauți declanșatorul acestui simptom. Dacă te afli vreodată în împrejurarea în care PORSCHE BOXSTER-ul tău nu mai accelerează, indiferent dacă este în sus sau în jos, am creat acest articol pentru a vă permite să descoperiți sursa eșecului dvs. Pentru a realiza acest lucru, vom examina majoritatea factorilor care ar putea justifica ca PORSCHE BOXSTER să nu accelereze lin.

PORSCHE BOXSTER-ul meu nu mai accelerează corect din cauza aprinderii:

Să începem recapitularea cauzele care vă pot determina PORSCHE BOXSTER să nu mai accelereze corect. Una dintre cele mai frecvente cauze este că dvs aprinderea eșuează. Vorbim despre aprindere, dar putem extinde defecțiunea și la ECU care în sine poate transmite informații proaste care vă vor afecta aprinderea. Se poate întâmpla ca PORSCHE BOXSTER dumneavoastră să fie pus în siguranță, nu ezitați să examinați conținutul acestui articol pentru mai multe detalii. Pentru a verifica dacă una dintre aceste probleme nu este cauza pentru care mașina dvs. nu mai accelerează, va trebui să vă rulați PORSCHE BOXSTER prin instrumentul de diagnosticare. Mai mult, poți să verifici starea bobinelor tale de aprindere, dacă ai mai multe dintre ele și una este defectă poate clarifica găurile de accelerație pe care ajungi să le simți, dacă ai doar una în situații normale PORSCHE BOXSTER tau nu ar trebui să pornească.

Weiterlesen:
Unde se pune lichid de răcire în PORSCHE BOXSTER?

PORSCHE BOXSTER-ul meu nu mai accelerează lin din cauza injectoarelor:

Să ne concentrăm asupra problemelor legate de injectoarele din PORSCHE BOXSTER. Dacă ai senzația că mașina ta pulverizează, că suferă o pierdere de putere, este destul de fezabil ca din cauza unei calitate proastă a combustibilului unul sau mai multe dintre injectoarele dvs. s-au blocat sau s-au congestionat, care produce un amestec prost aer/combustibil trimis la motor și care, prin urmare, va afecta mecanic funcționarea normală a acestuia, țineți cont să verificați starea injectoarelor dumneavoastră. Dacă în cadrul verificării constatați că unul dintre injectoarele dumneavoastră curge pe PORSCHE BOXSTER, nu ezitați să citiți conținutul micului nostru articol pentru a pune capăt acestei defecțiuni.

PORSCHE BOXSTER-ul meu nu mai accelerează ca înainte din cauza cablului de accelerație:

O altă posibilă justificare a faptului că mașina dvs. nu mai accelerează, indiferent dacă conduceți, staționați, cald, rece sau accelerați, este uzura pronunțată a cablului de accelerație. Dacă cablul de accelerație se află într-un stadiu pronunțat de uzură, nu va aluneca corespunzător în manta sa și va genera o pierdere de putere, verificați gradul de uzură.

PORSCHE BOXSTER-ul meu nu mai accelerează din cauza ambreiajului:

Una dintre cauzele tradiționale ale un PORSCHE BOXSTER care nu accelerează la apăsarea pedalei de accelerație, sau a nu merge înainte, este că discul de ambreiaj este mort. De fapt, funcția ambreiajului este de a transfera puterea de la motor la cutia de viteze care o va transmite apoi la roți. Dacă acest disc este „neted”, nu veți mai fi capabil să transferați această putere roților și veți constata că PORSCHE BOXSTER dumneavoastră nu mai accelerează, sau cel puțin, motorul se poate tura, dar viteza mașinii dumneavoastră va au dificultăți în ridicare. Răsfoiți conținutul articolului nostru despre ambreiajul care alunecă pe PORSCHE BOXSTER, pentru a-l evalua și a verifica dacă nu este motivul defecțiunii dumneavoastră.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână PORSCHE BOXSTER?

Simt o pierdere de putere când accelerez cu PORSCHE BOXSTER din cauza filtrului de combustibil:

În ceea ce privește filtrul de combustibil, trecem prin același tip de probleme ca și injectoarele blocate. Daca PORSCHE BOXSTER tau nu mai accelereaza si ai impresia ca pulverizeaza sau ca ai picaturi la accelerare, este realist ca filtrul tau de combustibil este blocat. Consecința ar fi că întreaga unitate de admisie este la ralanti și, prin urmare, motorul nu are alimentarea cu combustibil pentru a funcționa normal. Nu fi reticent să-l verifici și să-l schimbi dacă este cazul. În cazul în care aveți impresia că autovehiculul dvs. se ridică în ture de la sine, examinați conținutul acestui articol, care vă poate ajuta să determinați declanșatorul.

PORSCHE BOXSTER-ul meu nu mai accelerează din cauza filtrului de particule:

Ultima explicație pentru o mașină care nu accelerează, vine de la sistemul tău de evacuare. Automobilele de astăzi sunt dotate cu un număr tot mai mare de opțiuni pentru limitarea emisiilor de poluare, filtrul de particule este parte a acestui pachet. Cu toate acestea, în funcție de utilizarea dvs., este posibil ca acesta să se înfunde și să se blocheze. Mai exact dacă faci călătorii scurte și poți monta mașina în RPM. Într-un astfel de caz, este posibil ca filtrul dvs. de particule să se înfunde și ca PORSCHE BOXSTER să nu mai accelereze. Inspectați-l.

PORSCHE BOXSTER-ul meu nu mai accelerează din cauza unui furtun perforat:

Pentru a rezuma, ultima explicație, și evident cea mai puțin enervantă pentru tine, este posibil ca unul dintre furtunurile tale de alimentare cu combustibil sau aer să fie perforat sau crăpat și să provoace o lipsă de aer sau de combustibil ceea ce va duce la o mașină care nu accelerează. mai verifica sub capota, motorul in functiune, nivelul de uzura al furtunurilor, ai grija sa nu te arzi. Dacă vă aflați vreodată în această circumstanță, este posibil ca PORSCHE BOXSTER dumneavoastră să nu țină inactiv, în acest caz consultați conținutul articolului nostru pentru a trata în profunzime disfuncția.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre PORSCHE BOXSTER, aruncați o privire la categoria PORSCHE BOXSTER.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează Start Stop pe PORSCHE BOXSTER
Legătura cu publicația principală