Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Peugeot Partner care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Peugeot Partner și nu puteți afla de unde este cauzată, nu vă faceți griji, suntem doar pe acest site pentru a vă ajuta să descoperiți răspunsuri la aceste probleme. Dacă în situația dvs., dvs Peugeot Partner se oprește deși conduce , trebuie să fii mai mult decât tulburat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să descoperiți cauza problemei. Veți fi încântați să aflați, totuși, că un vehicul care se oprește deși conduceți poate declanșa o mulțime de complicații diferite, așa că încercați să le priviți pe toate din perspectiva modului în care se comportă Peugeot Partner atunci când moare deși conduceți. Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate componentele care s-au dovedit a fi în cauză și cauza eșecului lor când Peugeot Partner moare în timp ce conduce.

Peugeot Partner CARE se oprește DEȘI CONDUCE: PIESE IMPLICATE

În realitate, vă vom ajuta cu cercetarea dvs. despre sursa Peugeot Partner care moare în timpul conducerii. Examinați toate componentele care, dacă sunt sparte, vor fi cauza problemei prin care treceți.

VALVA EGR

Supapa EGR este unul dintre elementele care creează multe bătăi de cap șoferilor. De fapt, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece timpul mai mult sau provocată de o conducere „liniștită” a Peugeot Partner. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet aglomerat, o pierdere de putere și, posibil, o blocare la ralanti. Răsfoiți acest ghid complet despre complicațiile supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Peugeot Partner se oprește în timp ce conduceți? Nu uitați să vă uitați la unitatea dvs. electrică, dacă este un fir de împământare, de exemplu, care poate declanșa un scurtcircuit sau un circuit electric complet rupt care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai dificile motive de detectat… Vă sugerăm să încercați să descoperiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a format un arc electric între un cablu și caroserie, totuși veți avea cu siguranță pentru a contacta un profesionist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Peugeot Partner Tepee?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei piese este de a controla turația de ralanti a motorului a Peugeot Partner. Dacă motorul dvs. Peugeot Partner se oprește în mod neașteptat când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai raționale motive, fără combustibil, motorul se oprește. Uneori, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. În orice caz, Peugeot Partner ar putea scăpa de el deși conduce.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca cea văzută anterior, însă, în acest scenariu, este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Partenerul dvs. Peugeot pot ieși din funcțiune sau vă pot dezactiva complet injecția de combustibil. O problemă cu injecția va apărea de obicei când injecția de combustibil este fierbinte.

EMISIUNEA NEIMAN

Un neiman, în principal referitor la contactul său, vă va declanșa ocazional probleme și vă va declanșa Peugeot Partner să scape deși conduce. Această piesă, care este fundamentală pentru pornirea autovehiculului dvs., servește și ca protecție antifurt, care va împiedica funcționarea normală a dvs. Peugeot Partner dacă se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima explicație principală un Peugeot Partner se oprește, deși conducerea este bobina de aprindere. Această sursă este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Ecranul tactil Peugeot Partner nu funcționează

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este și posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele cazuri, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica funcționarea ta Peugeot Partner, deoarece nu va mai avea capacitatea de a alimenta principalele părți ale motorului tău.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Peugeot Partner, aruncați o privire la categoria Peugeot Partner.

Legătura cu publicația principală