Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Peugeot 5008 care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu Peugeot 5008 și nu puteți afla de unde vine, nu vă faceți griji, suntem doar pe acest site pentru a vă ajuta să găsiți răspunsuri la aceste probleme. Dacă în cazul dvs., dvs Peugeot 5008 se oprește deși conduce , trebuie să fii mai mult decât deranjat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Veți fi încântați să aflați, totuși, că un vehicul care se oprește deși conduceți poate provoca destul de multe complicații diferite, așa că încercați să le priviți pe toate din perspectiva modului în care se comportă Peugeot-ul dvs. 5008 când moare deși conduceți . Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate componentele care au fost identificate a fi implicate și declanșarea eșecului lor când Peugeot 5008 moare deși conduce.

Peugeot 5008 CARE se oprește ÎN CÂND CONDUCEȚI: PIESE IMPLICATE

În realitate, vă vom ajuta cu cercetarea dvs. despre originea Peugeot-ului tău 5008 care moare în timpul conducerii. Examinați toate părțile care, dacă sunt sparte, vor fi declanșatorul problemei pe care o întâmpinați.

VALVA EGR

Supapa EGR este unul dintre elementele care generează destul de multe bătăi de cap șoferilor. Evident, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece mai mult timp sau cauzată de o conducere „liniștită” a Peugeot-ului dumneavoastră 5008. Acest lucru poate duce la difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet blocată, la o pierdere de putere și, eventual, o blocare. la ralanti. Examinați acest ghid complet pentru complicațiile supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Peugeot-ul tău 5008 se oprește în timp ce conduci? Nu uitați să vă uitați la unitatea electrică, fie că este vorba despre un fir de împământare, de exemplu, care poate declanșa un scurtcircuit, sau un circuit electric complet rupt care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai complicate motive de detectat… Vă sugerăm să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a creat un arc electric între un cablu și caroserie, totuși va trebui cu siguranță contactați un specialist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Peugeot 5008?

ACTIONATOR IN RALENTI

Scopul acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului Peugeot 5008. Dacă motorul Peugeot 5008 se oprește fără avertisment atunci când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai evidente declanșatoare, fără combustibil, motorul se oprește. Ocazional, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. Indiferent de tehnică, Peugeot-ul tău 5008 s-ar putea opri deși conduce.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca și înainte, totuși, în această circumstanță este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și Peugeot-ul 5008 poate să iasă din funcțiune sau să vă dezactiveze complet injecția de combustibil. O problemă de injecție va apărea de obicei atunci când injecția de combustibil este fierbinte.

EMISIUNEA NEIMAN

Un neiman, în special în ceea ce privește comutatorul său de aprindere, uneori vă va declanșa probleme și va face ca Peugeot-ul 5008 să se oprească deși conduceți. Acest element, care este esențial pentru pornirea mașinii dvs., servește și ca protecție antifurt, care va împiedica funcționarea normală a Peugeot-ului dumneavoastră 5008 dacă se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultima cauză principală un Peugeot 5008 se oprește, deși conducerea este bobina de aprindere. Această sursă este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână pe Peugeot 5008 meu?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este și posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele situații, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica funcționarea ta Peugeot 5008, deoarece nu va mai avea capacitatea de a alimenta părțile principale ale motorului tău.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Peugeot 5008, nu ezitați să consultați categoria noastră Peugeot 5008.

Legătura cu publicația principală