Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Navigatorul GPS Lincoln nu funcționează Navigatorul Lincoln

Vehiculele mai noi încorporează un număr din ce în ce mai spectaculos de opțiuni. Fie că este vorba de bluetooth pentru a asculta muzica de pe telefon, WiFi pentru a păstra conexiunea la internet sau GPS încorporat, producătorii de mașini nu au terminat să ne surprindă. Astăzi ne vom concentra pe o caracteristică foarte utilă care vă poate afecta dacă nu funcționează. De fapt, te vom ajuta să rezolvi probleme de GPS care nu mai funcționează pe un Lincoln Navigator . Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi cum funcționează GPS-ul unei mașini, apoi, de ce GPS-ul unui Lincoln Navigator nu funcționează? Și, în cele din urmă, cum să o reparăm.

Cum funcționează un Lincoln Navigator GPS?

Înainte de a vedea de ce GPS-ul navigatorului tău Lincoln nu mai funcționează , vom verifica mai întâi cum funcționează, astfel încât să puteți înțelege toate părțile acestui articol.

Cunoaștem acum toate GPS-urile de pe telefoanele mobile care ne ajută semnificativ în viața de zi cu zi, pe de altă parte nu știm în mod constant cum funcționează, iată o listă cu cele mai importante caracteristici ale acestora:

 • GPS-ul unui Lincoln Navigator funcționează ca toate dispozitivele care folosesc această tehnologie, ele folosesc rețeaua de sateliți pe orbita pământului (24 de sateliți la 20 000 km altitudine). Acești sateliți vă permit să triunghiulați poziția dispozitivului GPS și astfel să oferiți informații exacte despre poziția Lincoln Navigator. Este necesar să captezi 4 sateliți în același timp pentru a avea informații precise, de aici și bug-urile de recepție atunci când te afli în zone fără ieșire la mare sau muntoase.
 • Un ecran de redare și comenzi tactile sau butoane pentru a interacționa și configura.
 • Utilizați antena radioului dvs. pentru a optimiza recepția GPS. De aceea, un GPS auto va fi mai corect și mai eficient decât un GPS pentru smartphone.
Weiterlesen:
Cum se pornește aerul condiționat pe un Lincoln Navigator?

De ce GPS-ul de pe Lincoln Navigator nu mai funcționează?

Acum vom trece la Probleme cu GPS-ul dvs. Lincoln Navigator . Sunt puține dintre ele, vom încerca să le enumerăm pe toate, astfel încât să puteți găsi un motiv pentru care GPS-ul nu mai funcționează:

 • GPS-ul Lincoln Navigator-ul meu nu mai preia semnalul: Dacă aveți complicații cu recepția semnalului GPS pe Lincoln Navigator, dacă nu aveți deloc recepție de semnal sau dacă se defectează în mod recurent, trebuie să aveți o problemă cu antena. De fapt, antena este cea care se va ocupa de îmbunătățirea spectacolului GPS-ului tău. Este posibil să fi suferit bug-ul din 6 aprilie 2019 care privește GPS-ul anilor 2000, vă arătăm mai târziu cum să îl remediați.
 • GPS-ul Lincoln Navigator îmi oferă informații proaste de navigare: Dacă GPS-ul Lincoln Navigator vă oferă informații proaste și are tendința de a vă pierde sau ratat, este foarte posibil să aveți o problemă de cartografiere, de fapt, rețeaua de drumuri se schimbă constant și este posibil ca cartografia dvs. să nu fie la zi.
 • Ecranul meu GPS este înghețat: : Ei bine, dacă ecranul dvs. GPS dă erori, se blochează sau nu răspunde, probabil că vă confruntați cu o problemă electrică sau cu o eroare în sistemul de operare al GPS-ului Lincoln Navigator.

  Cum remediați GPS-ul pe un Lincoln Navigator?

  Trecem acum la ultima componentă a articolului nostru, care vă va permite reparați GPS-ul buggy al navigatorului dvs. Lincoln . Pentru a face acest lucru, vom vorbi pe rând despre complicațiile pe care le-am identificat în componenta anterioară și vă vom oferi remediul pentru fiecare dintre ele:

  • Complicații la recepția GPS Lincoln Navigator: Dacă aveți complicații de recepție, fie că sunt regulate sau de durată, problema va avea absolut originea din echipamentul dumneavoastră de recepție, adică antena de pe acoperișul dumneavoastră. Așa că asigurați-vă că nu a fost afectat de niciun șoc, răsucire sau alte daune, dacă acesta este cazul, înlocuiți-l cu unul nou.
  • Eroare GPS Lincoln Navigator din 6 aprilie 2019: Acest bug este acum bine cunoscut de către vânzători, este o problemă de software, de fapt, la fiecare 20 de ani apare o problemă cu gestionarea datei software-ului GPS, iar această dată a sosit pe 6 aprilie 2019, multe GPS de generație veche. s-a oprit din munca. Pentru a rezolva această problemă, trebuie doar să accesați setările GPS-ului și să schimbați manual data.
  • Complicații de cartografiere GPS Lincoln Navigator: În acest scenariu, dacă GPS-ul dvs. vă oferă informații proaste, va trebui să actualizați GPS-ul Lincoln Navigator, nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a afla procesul de care trebuie să respectați. Acest lucru ar putea la fel de bine să remedieze unele erori ale sistemului de operare.
  • În cele din urmă, dacă GPS-ul nu se mai pornește și ecranul îngheață, cel mai probabil treci printr-o problemă electrică . Vă sugerăm să verificați starea siguranțelor. Dacă ecranul Lincoln Navigator nu mai funcționează, am făcut un articol pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă.

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Lincoln Navigator, accesați categoria noastră Lincoln Navigator.

Legătura cu publicația principală