Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volvo XC90 zdrăngănește când este rece

A fi victima unor zgomote constante pe mașina ta va fi probabil neplăcut, o mașină este atât de elaborată încât este în general dificil să-i localizezi sursa și cu atât mai dificil să găsești componenta care o motivează. În cazul în care și dumneavoastră ați simțit anterior un zgomot de motor rece pe Volvo XC90, vă putem ajuta cu siguranță. De fapt, am decis să publicăm acest document pentru a trece în revistă principalele motive ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volvo XC90. Mai întâi ne vom uita la motoarele care zdrăngănește doar atunci când sunt pornite, apoi din cauza uleiului necorespunzător și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volvo XC90 meu zdrăngănește doar la pornire

În cazul în care motorul Volvo XC90 dvs. produce un zgomot rece, în special la pornire și care se termină la scurt timp după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului dumneavoastră să fie responsabilă. De fapt, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea de sus a motorului) se poate sparge și, prin urmare, necesită timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volvo XC90 ar trebui să revină la performanțe normale, deoarece lubrifierea motorului se va face normal, nu uitați să verificați starea motorului.

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Volvo XC90 meu, ce să fac?

Motorul Volvo XC90 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă situație care poate justifica un motor care zbârnâie la rece pe Volvo XC90 este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost cea mai bună, de fapt, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom contrasta cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie adecvată pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul sugerat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volvo XC90, nu ezitați să îl schimbați cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volvo XC90 meu din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o dificultăți de pornire când este frig, este posibil ca bujiile incandescente Volvo XC90 să fie defecte. De fapt, o bujie moartă va face ca cilindrul conectat să nu se încălzească și va declanșa un zgomot mai puternic pe un motor Volvo XC90, așa că luați în considerare evaluarea stării bujiilor dvs. independent folosind un multimetru, este posibil ca doar unul este preocupat ca toți. Aici, ți-am explicat, principalii factori ai unui motor care trântește la rece pe o mașină, nu ezita să citești pagina noastră dedicată mașinii tale pentru a găsi mai multe informații despre toate avariile asociate vehiculului tău.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volvo XC90

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию