Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volvo XC60 zdrăngănește când este rece

Întâmpinarea de zgomote constante pe mașina dvs. tinde să fie neplăcută, un automobil este atât de sofisticat încât este, în general, dificil să-i găsiți originea și chiar mai greu să găsiți piesa care îl declanșează. În cazul în care și dvs. v-ați confruntat deja cu un zgomot de motor rece la Volvo XC60, vă putem sprijini cu siguranță. Într-adevăr, redacția noastră a ales să producă acest conținut pentru a putea inspecta principalii factori declanșatori ai unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volvo XC60. Mai întâi vom verifica motoarele care zdrăngănește doar când sunt pornite, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volvo XC60 meu zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volvo XC60 dvs. scoate un zgomot rece, mai ales la pornire și care se termină rapid după aceea, este posibil ca de vină să fie lubrifierea motorului dumneavoastră. Într-adevăr, sita de ulei (piesa care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea de sus a motorului) poate fi deteriorată și, prin urmare, durează ceva timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volvo XC60 ar trebui să revină la funcțiile normale, deoarece lubrifierea motorului se va face normal, asigurați-vă că verificați starea motorului.

Motorul Volvo XC60 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă opțiune care poate justifica un motor care zdrăngănit la rece pe Volvo XC60 este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost perfectă, în realitate, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom contrasta cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie adecvată pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volvo XC60, nu vă gândiți de două ori să îl schimbați cu uleiul potrivit.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent pe Volvo XC60?

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volvo XC60 meu din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o probleme care încep când este frig, pot fi bujiile incandescente Volvo XC60 care sunt aproape bune de schimbat. Într-adevăr, o bujie moartă va declanșa cilindrul conectat să nu se încălzească și va provoca un zgomot mai puternic pe un motor Volvo XC60, așa că gândiți-vă să încercați separat starea bujiilor dvs. folosind un multimetru, este posibil ca doar una să fie. implicați ca toți. Aici, v-am descris, principalele motive ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu vă gândiți de două ori să citiți pagina noastră dedicată mașinii dvs. pentru a găsi mai multe informații despre toate defecțiunile legate de vehiculul dumneavoastră.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo XC60, accesați categoria noastră Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector