Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

motorul volvo v90 zdrăngănește când este rece

Confruntarea cu zgomote frecvente pe mașina ta va fi probabil neplăcut, un autovehicul este atât de elaborat încât de cele mai multe ori este complicat să-i identifici originea și cu atât mai problematic să găsești piesa care îl declanșează. În cazul în care și dvs. ați experimentat deja un zgomot de motor rece pe volvo v90, vă putem sprijini în mod clar. De fapt, am ales să scriem acest document pentru a putea inspecta principalii declanșatori ai unui motor care zdrăngănește când este rece pe volvo v90. Mai întâi ne vom uita la motoarele care zdrăngănește doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul volvo v90 meu zdrăngănește doar la pornire

În cazul în care motorul volvo v90 produce un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează la scurt timp după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului dumneavoastră să fie responsabilă. De fapt, sita de ulei (piesa care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea de sus a motorului) poate fi ruptă și, prin urmare, să ia timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte vâscos. Dacă aceasta este situația dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește volvo v90 ar trebui să revină la funcționarea normală deoarece lubrifierea motorului se va face normal, asigurați-vă că verificați starea motorului.

Weiterlesen:
Ecranul tactil volvo v90 nu merge

Motorul volvo v90 meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă posibilitate care poate explica un motor care zdrăngănește la rece pe volvo v90 este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost perfectă, în realitate, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom analiza cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficient de bună pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dvs. este puternic sau dacă persistă pe volvo v90, nu ezitați să-l înlocuiți cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe volvo v90 meu din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o dificultăți de pornire când este frig, pot fi bujiile incandescente Volvo V90 care sunt aproape bune de schimbat. De fapt, o bujie moartă va declanșa cilindrul conectat să nu se încălzească și va provoca un zgomot mai puternic pe un motor volvo v90, așa că luați în considerare testarea stării bujiilor în mod independent, folosind un multimetru, este posibil ca doar unul este preocupat ca toți. Iată, v-am explicat, principalele motive ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu ezitați să aruncați o privire pe pagina noastră specializată pentru mașina dvs. pentru a găsi informații suplimentare despre toate avariile legate de vehiculul dumneavoastră.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării volvo v90

Dacă aveți întrebări suplimentare despre volvo v90, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v90.

Legătura cu publicația principală