Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

motorul volvo v70 zdrăngănește când este rece

Confruntarea cu zgomote frecvente pe mașina dvs. este probabil să fie neplăcută, un automobil este atât de sofisticat încât de cele mai multe ori este dificil să-i găsiți originea și chiar mai dificil să găsiți piesa care îl motivează. În cazul în care și dvs. v-ați confruntat deja cu un zgomot de motor rece la volvo v70, cu siguranță vă putem sprijini. De fapt, redacția noastră a luat decizia de a produce acest articol pentru a putea examina principalele motive ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe volvo v70. Mai întâi vom verifica motoarele care zdrăngănește numai atunci când sunt pornite, apoi din cauza uleiului necorespunzătoare și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul volvo v70 meu zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul volvo v70 dvs. produce un zgomot rece, mai ales la pornire și care se termină la scurt timp după aceea, este posibil ca de vină să fie lubrifierea motorului dumneavoastră. De fapt, sita de ulei (piesa care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) se poate sparge și, prin urmare, durează ceva timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Daca acesta este cazul tau, dupa cateva zeci de secunde motorul care iti trage volvo v70 ar trebui sa revina la functiile normale deoarece lubrifierea motorului se va face natural, asigura-te ca ai verificat starea motorului.

Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul volvo v70 din interior?

Motorul volvo v70 meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă opțiune care poate justifica un motor care zdrăngănește la rece pe volvo v70 este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost ideală, în realitate, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom contrasta cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie adecvată pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe volvo v70, nu vă gândiți de două ori să îl înlocuiți cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe volvo v70 meu din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o complicație care începe când este frig, pot fi bujiile incandescente volvo v70 care sunt la sfârșitul vieții.. De fapt, o bujie moartă va face ca cilindrul conectat să nu se încălzească și va provoca un zgomot mai puternic pe un motor volvo v70, așa că gândiți-vă să încercați separat starea bujiilor dvs. folosind un multimetru, este posibil ca doar unul este preocupat ca toți. Aici, v-am descris, principalii factori ai unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți pagina noastră specializată pe mașina dvs. pentru a afla mai multe detalii despre toate avariile legate de mașina dvs.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe volvo v70?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre volvo v70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v70.

Ссылка на основную публикацию