Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volvo V60 zdrăngănește când este rece

Întâmpinarea de zgomote frecvente la mașina dvs. va fi probabil enervant, un vehicul este atât de complex încât de cele mai multe ori este dificil să îi identifici sursa și chiar mai dificil să găsiți componenta care îl motivează. În cazul în care și dvs. ați experimentat anterior un zgomot de motor rece pe Volvo V60, cu siguranță vă putem sprijini. În realitate, redacția noastră a decis să scrie acest articol pentru a examina principalele motive ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volvo V60. Mai întâi vom verifica motoarele care zdrăngănește doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volvo V60 al meu zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volvo V60 dvs. scoate un zgomot rece, în special la pornire și care se estompează rapid după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului dumneavoastră să fie defectă. În realitate, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) se poate sparge și, prin urmare, durează ceva timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte vâscos. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volvo V60 dvs. ar trebui să revină la performanțe normale, deoarece lubrifierea motorului se va face în mod natural, asigurați-vă că examinați starea motorului.

Motorul Volvo V60 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă opțiune care poate justifica un motor care zbârnâie la rece pe Volvo V60 dvs. este că în timpul unei schimbări de ulei selecția uleiului nu a fost perfectă, în realitate, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom compara cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficientă pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul sugerat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volvo V60, nu ezitați să-l schimbați cu uleiul potrivit.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volvo V60?

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volvo V60 meu din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o probleme care încep când este frig, pot fi bujiile incandescente Volvo V60 care sunt la sfârșitul vieții.. În realitate, o bujie moartă va declanșa cilindrul asociat să nu se încălzească și va declanșa un zgomot mai puternic pe un motor Volvo V60, așa că luați în considerare diagnosticarea stării bujiilor în mod independent folosind un multimetru, este posibil ca doar unul să fie în cauză. ca toate. Iată, v-am dezvăluit principalele motive ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu ezitați să citiți pagina noastră specializată pentru mașina dvs. pentru a găsi detalii suplimentare despre toate avariile legate de automobilul dumneavoastră.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo V60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector