Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Transporter zdrăngănește când este rece

Întâmpinarea de zgomote repetate pe mașina dvs. va fi probabil deranjantă, o mașină este atât de sofisticată încât este, în general, greu de identificat sursa și chiar mai dificil să găsiți componenta care o declanșează. În cazul în care și dvs. v-ați confruntat deja cu un zgomot de motor rece pe Volkswagen Transporter, cu siguranță vă putem sprijini. De fapt, redacția noastră a ales să realizeze acest document pentru a inspecta principalii factori declanșatori ai unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Transporter. Mai întâi vom verifica motoarele care zdrăngănește doar când sunt pornite, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen Transporterului meu zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Transporter-ului dvs. generează un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează destul de repede după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului dvs. să fie defectă. De fapt, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) poate fi defectă și, prin urmare, poate dura ceva timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte vâscos. Dacă acesta este cazul tău, după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Transporter ar trebui să revină la funcționarea normală deoarece lubrifierea motorului se va face în mod natural, asigură-te că verifică starea motorului.

Motorul Volkswagen Transporter-ului meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă situație care poate explica un motor care zdrăngănește la rece pe Volkswagen Transporter este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost perfectă, într-adevăr, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom compara cu valoarea „W”, cu atât mai mare. această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficientă pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul sugerat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Transporter, nu ezitați să-l schimbați cu uleiul potrivit.

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter 6?

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Transporter din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o complicație care începe când este frig, pot fi bujiile incandescente Volkswagen Transporter care sunt la sfârșitul vieții.. De fapt, o bujie moartă va declanșa cilindrul conectat să nu se încălzească și va provoca zdrăngănii mai puternice asupra unui motor Volkswagen Transporter, așa că luați în considerare testarea stării bujiilor separat folosind un multimetru, este posibil ca numai unul este implicat ca toți. Iată, v-am enumerat principalele motive ale unui motor care trântește la rece pe o mașină, nu ezitați să citiți pagina noastră specializată pentru mașina dvs. pentru a găsi informații suplimentare despre toate defecțiunile asociate mașinii dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector