Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Transporter 6 zdrăngănește când este rece

Întâlnirea cu zgomote constante pe mașina ta tinde să fie neplăcută, o mașină este atât de complexă încât este în general complicat să-i identifici sursa și chiar mai problematic să găsești componenta care o motivează. În cazul în care și dvs. ați experimentat deja un zgomot de motor rece pe Volkswagen Transporter 6, cu siguranță vă putem ajuta. În realitate, am decis să compunem conținutul acestui articol pentru a putea trece în revistă principalele motive ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Transporter 6. Mai întâi vom arunca o privire la motoarele care zdrăngănește doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen Transporter-ului meu 6 zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Transporter 6 produce un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează rapid după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului să fie defectă. În realitate, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea de sus a motorului) poate fi deteriorată și, prin urmare, necesită timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă aceasta este situația dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Transporter 6 ar trebui să revină la performanțe normale deoarece lubrifierea motorului se va face în mod natural, nu uitați să verificați starea motorului.

Motorul Volkswagen Transporter 6 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă posibilitate care poate justifica un motor care zdrăngănește la rece pe Volkswagen Transporter 6 este că în timpul unei schimbări de ulei selecția uleiului nu a fost perfectă, într-adevăr, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom analiza cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă a fost selectat un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie adecvată pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul sugerat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Transporter 6, nu vă gândiți de două ori să îl schimbați cu uleiul potrivit.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Volkswagen Transporter 6, ce pot face?

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Transporter 6 din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o probleme care încep când este frig, pot fi bujiile dumneavoastră Volkswagen Transporter 6 care sunt defecte. În realitate, o bujie moartă va declanșa cilindrul asociat să nu se încălzească și va crea un zgomot mai puternic pe un motor Volkswagen Transporter 6, așa că luați în considerare diagnosticarea stării bujiilor dvs. independent folosind un multimetru, este posibil ca numai unul este implicat ca toți. Aici, v-am enumerat principalele cauze ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră specializată pentru mașina dumneavoastră pentru a găsi informații suplimentare despre toate avariile legate de vehiculul dumneavoastră.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector