Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Transporter 5 zdrăngănește când este rece

A fi victima zgomotelor obișnuite de pe mașina dvs. este probabil să fie deranjant, un vehicul este atât de sofisticat încât este, în general, dificil să-și identifice sursa și cu atât mai dificil să găsiți componenta care îl provoacă. În cazul în care și dumneavoastră v-ați confruntat anterior cu un zgomot de motor rece pe Volkswagen Transporter 5, vă putem sprijini în mod clar. De fapt, echipa noastră a luat decizia de a publica acest articol pentru a trece în revistă principalele cauze ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Transporter 5. Mai întâi ne vom uita la motoarele care zdrăngănește doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen Transporter-ului meu 5 zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Transporter 5 generează un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează destul de repede după aceea, este posibil ca de vină ungerea motorului dumneavoastră. De fapt, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) se poate deteriora și, prin urmare, durează ceva timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte vâscos. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Transporter 5 ar trebui să revină la performanțe normale deoarece lubrifierea motorului se va face normal, asigurați-vă că verificați starea motorului.

Motorul Volkswagen Transporter 5 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă opțiune care poate justifica un motor care zdrăngănește la rece pe Volkswagen Transporter 5 este că în timpul unui schimb de ulei alegerea uleiului nu a fost ideală, în realitate, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom analiza cu valoarea „W”, cu cât această valoare este mai mare, cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă a fost selectat un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie adecvată pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul sugerat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Transporter 5, nu vă gândiți de două ori să îl schimbați cu uleiul potrivit.

Weiterlesen:
Becul de ulei Volkswagen Transporter care rămâne aprins

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Transporter 5 din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o dificultăți de pornire când este frig, pot fi bujiile incandescente Volkswagen Transporter 5 care sunt aproape bune de schimbat. De fapt, o bujie moartă va face ca cilindrul conectat să nu se încălzească și va provoca un zdârâit mai puternic pe un motor Volkswagen Transporter 5, așa că luați în considerare evaluarea stării bujiilor dvs. independent folosind un multimetru, este posibil ca doar unul este preocupat ca toți. Aici, v-am explicat, principalele motive ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți pagina noastră specializată pentru mașina dumneavoastră pentru a găsi mai multe informații despre toate avariile legate de autovehiculul dumneavoastră.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector