Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Transporter 4 zdrăngănește când este rece

A fi victima zgomotelor constante de pe mașina dvs. va fi probabil deranjant, un automobil este atât de sofisticat încât de cele mai multe ori este greu să-i găsiți originea și chiar mai problematic să găsiți piesa care îl declanșează. În cazul în care și dvs. ați experimentat anterior un zgomot de motor rece pe Volkswagen Transporter 4, cu siguranță vă putem sprijini. De fapt, redacția noastră a luat decizia de a compune acest conținut pentru a putea examina principalii factori declanșatori ai unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Transporter 4. Mai întâi vom verifica motoarele care zdrăngănesc doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen Transporter-ului meu 4 zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Transporter 4 produce un zgomot rece, mai ales la pornire și care se termină destul de repede după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului să fie defectă. De fapt, sita de ulei (piesa care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea de sus a motorului) poate fi deteriorată și, prin urmare, necesită timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă aceasta este situația dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Transporter 4 ar trebui să revină la performanțe normale, deoarece lubrifierea motorului se va face normal, nu uitați să examinați starea motorului.

Motorul Volkswagen Transporter 4 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă posibilitate care poate explica un motor care zbârnâie la rece pe Volkswagen Transporter 4 este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost perfectă, într-adevăr, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom analiza cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficientă pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să-l înlocuiți cu uleiul potrivit.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână la Volkswagen Transporter?

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Transporter 4 din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o complicație care începe când este frig, pot fi bujiile incandescente Volkswagen Transporter 4 care sunt la sfârșitul vieții.. De fapt, o bujie moartă va determina cilindrul conectat să nu se încălzească și va declanșa un zgomot mai puternic pe un motor Volkswagen Transporter 4, așa că gândiți-vă la testarea stării bujiilor dvs. individual folosind un multimetru, este posibil ca doar unul este preocupat ca toți. Iată, v-am enumerat principalii factori ai unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu ezitați să consultați pagina noastră specializată pentru mașina dumneavoastră pentru a afla mai multe detalii despre toate avariile legate de autovehiculul dumneavoastră.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector