Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Touran 3 zdrăngănește la rece

A fi victima zgomotelor repetate pe mașina ta va fi probabil neplăcut, un autovehicul este atât de sofisticat încât este în general dificil să-i descoperi sursa și cu atât mai greu să găsești componenta care îl motivează. În cazul în care și dvs. v-ați confruntat anterior cu un zgomot de motor rece pe Volkswagen Touran 3, cu siguranță vă putem sprijini. Într-adevăr, echipa noastră a luat decizia de a publica conținutul acestui articol pentru a analiza principalele motive ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Touran 3. Mai întâi ne vom uita la motoarele care zdrăngănește doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul lui Volkswagen Touran 3 zdrăngănește doar la pornire

În cazul în care motorul Volkswagen Touran 3 face un zgomot rece, mai ales la pornire și care dispar rapid după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului să fie defectă. Într-adevăr, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) poate fi defectă și, prin urmare, poate dura ceva timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Touran 3 ar trebui să revină la funcțiile normale, deoarece lubrifierea motorului se va face în mod natural, asigurați-vă că examinați starea motorului.

Motorul Volkswagen Touran 3 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă posibilitate care poate justifica un motor care zbârnâie la rece pe Volkswagen Touran 3 este că în timpul unui schimb de ulei alegerea uleiului nu a fost cea mai bună, într-adevăr, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom compara cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficient de bună pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul sugerat de producător, dacă clicul motorului dvs. este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Touran 3, nu ezitați să-l schimbați cu uleiul potrivit.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Touran?

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Touran 3 din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o complicație care începe când este frig, pot fi bujiile tale Volkswagen Touran 3 care sunt la sfârșitul vieții.. Într-adevăr, o bujie moartă va determina cilindrul conectat să nu se încălzească și va crea un zgomot mai puternic pe un motor Volkswagen Touran 3, așa că gândiți-vă să examinați separat starea bujiilor dvs. folosind un multimetru, s-ar putea ca doar una să fie. îngrijorat ca toți. Aici, v-am descris, principalii factori ai unui motor care lovește la rece o mașină, nu ezitați să citiți pagina noastră specializată pentru mașina dumneavoastră pentru a găsi detalii suplimentare despre toate defecțiunile asociate automobilului dumneavoastră.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector