Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Touran 2 zdrăngănește la rece

A fi victima zgomotelor repetate de pe mașina dvs. are tendința de a fi supărător, un automobil este atât de sofisticat încât este, în general, greu să-i găsești sursa și chiar mai dificil să găsești componenta care îl provoacă. În cazul în care și dumneavoastră ați simțit anterior un zgomot de motor rece pe Volkswagen Touran 2, vă putem sprijini cu siguranță. Într-adevăr, echipa noastră a decis să producă acest articol pentru a trece în revistă principalele cauze ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Touran 2. Mai întâi ne vom uita la motoarele care zdrăngănește doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul lui Volkswagen Touran 2 zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Touran 2 produce un zgomot rece, mai ales la pornire și care dispar rapid după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului să fie defectă. Într-adevăr, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) poate fi defectă și, prin urmare, poate dura ceva timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Touran 2 ar trebui să revină la funcționarea normală deoarece lubrifierea motorului se va face normal, asigurați-vă că verificați starea motorului.

Weiterlesen:
Cum se pornește un Volkswagen Touran 2?

Motorul Volkswagen Touran 2 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă posibilitate care poate explica un motor care zdrăngănește la rece pe Volkswagen Touran 2 este că în timpul unei schimbări de ulei selecția uleiului nu a fost perfectă, în realitate, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom compara cu valoarea „W”, cu cât această valoare este mai mare, cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficientă pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Touran 2, nu vă gândiți de două ori să îl schimbați cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Touran 2 din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o probleme care încep când este frig, pot fi bujiile incandescente Volkswagen Touran 2 care sunt la sfârșitul vieții.. Într-adevăr, o bujie moartă va face ca cilindrul conectat să nu se încălzească și va declanșa un zgomot mai puternic pe un motor Volkswagen Touran 2, așa că gândiți-vă să încercați independent starea bujiilor dvs. folosind un multimetru, este posibil ca doar unul este implicat ca toți. Aici, v-am enumerat principalele cauze ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți pagina noastră specializată pentru mașina dvs. pentru a găsi mai multe informații despre toate avariile legate de autovehiculul dvs.

Weiterlesen:
Scaunul a blocat Volkswagen Touran 3 pe poziție

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию