Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Touareg zdrăngănește când este rece

A fi victima zgomotelor constante de pe mașina dvs. are tendința de a fi supărător, un vehicul este atât de elaborat încât de cele mai multe ori este dificil să-i găsiți sursa și chiar mai dificil să găsiți piesa care îl declanșează. În cazul în care și dumneavoastră ați simțit anterior un zgomot de motor rece pe Volkswagen Touareg, vă putem ajuta în mod clar. Într-adevăr, redacția noastră a decis să publice acest document pentru a putea examina principalii factori declanșatori ai unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Touareg. Mai întâi ne vom uita la motoarele care zdrăngănește doar când sunt pornite, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen Touareg-ului meu zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Touareg-ul tău generează zgomote reci, mai ales la pornire și care dispar destul de repede după aceea, este posibil ca de vină să fie lubrifierea motorului tău. Într-adevăr, sita de ulei (piesa care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea de sus a motorului) poate fi deteriorată și, prin urmare, necesită timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Touareg ar trebui să revină la performanțe normale, deoarece lubrifierea motorului se va face în mod natural, asigurați-vă că examinați starea motorului.

Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touareg?

Motorul Volkswagen Touareg-ului meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă posibilitate care poate explica un motor care zdrăngănește la rece pe Volkswagen Touareg este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost ideală, de fapt, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom compara cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă a fost selectat un ulei prea fluid, este posibil ca, la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficient de bună pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul sugerat de producător, dacă clicul motorului dvs. este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Touareg, nu fi reticent să-l schimbi cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Touareg din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o dificultăți de pornire când este frig, este posibil ca bujiile incandescente Volkswagen Touareg să fie defecte. Într-adevăr, o bujie moartă va declanșa cilindrul asociat să nu se încălzească și va provoca zdrăngănii mai puternice pe un motor Volkswagen Touareg, așa că luați în considerare testarea individuală a stării bujiilor folosind un multimetru, este posibil ca doar unul să fie în cauză. ca toate. Iată, v-am enumerat principalele cauze ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu ezitați să aruncați o privire pe pagina noastră dedicată mașinii dumneavoastră pentru a găsi detalii suplimentare despre toate avariile legate de automobilul dumneavoastră.

Weiterlesen:
Unde se află cricul la Volkswagen Touareg?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touareg, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию