Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Tiguan zdrăngănește când este rece

Confruntarea cu zgomote frecvente pe mașina ta va fi probabil neplăcută, o mașină este atât de elaborată încât de cele mai multe ori este greu să-i localizezi sursa și cu atât mai dificil să găsești componenta care o declanșează. În cazul în care și dvs. v-ați confruntat anterior cu un zgomot de motor rece la Volkswagen Tiguan, vă putem ajuta cu siguranță. Într-adevăr, redacția noastră a ales să scrie acest conținut pentru a analiza principalii factori declanșatori ai unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Tiguan. Mai întâi vom verifica motoarele care zdrăngănește numai atunci când sunt pornite, apoi din cauza uleiului necorespunzătoare și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen-ului meu Tiguan zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Tiguan generează un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează la scurt timp după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului să fie defectă. Într-adevăr, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) se poate strica și, prin urmare, necesită timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Tiguan ar trebui să revină la performanțe normale deoarece lubrifierea motorului se va face normal, asigurați-vă că verificați starea motorului.

Motorul Volkswagen Tiguan al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă opțiune care poate justifica un motor care zdrăngănește la rece pe Volkswagen Tiguan este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost cea mai bună, într-adevăr, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom analiza cu valoarea „W”, cu atât mai mare. această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficient de bună pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dvs. este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Tiguan, nu ezitați să-l schimbați cu uleiul potrivit.

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Volkswagen Tiguan cu bateria descărcată?

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Tiguan din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o dificultăți de pornire când este frig, este posibil ca bujiile incandescente Volkswagen Tiguan să fie defecte. Într-adevăr, o bujie moartă va determina cilindrul conectat să nu se încălzească și va provoca zdrăngănii mai puternice pe un motor Volkswagen Tiguan, așa că luați în considerare diagnosticarea stării bujiilor separat folosind un multimetru, este posibil ca doar una să fie. implicați ca toți. Aici, v-am enumerat principalii factori ai unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu ezitați să aruncați o privire pe pagina noastră dedicată mașinii dumneavoastră pentru a găsi informații suplimentare despre toate avariile legate de autovehiculul dumneavoastră.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector