Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Polo 5 zdrăngănește când este rece

A fi victima a zgomotelor frecvente pe mașina dvs. are tendința de a fi supărător, un automobil este atât de complex încât de cele mai multe ori este dificil să-i găsiți sursa și chiar mai dificil să găsiți componenta care îl motivează. În cazul în care și dvs. v-ați confruntat deja cu un zgomot de motor rece pe Volkswagen Polo 5, vă putem ajuta în mod clar. Într-adevăr, redacția noastră a luat decizia de a publica acest document pentru a putea analiza principalele motive ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Polo 5. Mai întâi ne vom uita la motoarele care zdrăngănește doar atunci când sunt pornite, apoi din cauza uleiului necorespunzător și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen Polo 5 meu zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Polo 5 produce un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează rapid după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului dumneavoastră să fie responsabilă. Într-adevăr, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) poate fi defectă și, prin urmare, poate dura ceva timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă aceasta este situația dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Polo 5 ar trebui să revină la performanțe normale, deoarece lubrifierea motorului se va face în mod natural, nu uitați să verificați starea motorului.

Weiterlesen:
Volkswagen Polo 8 CARE are probleme la ralanti

Motorul Volkswagen Polo 5 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă opțiune care poate justifica un motor care zbârnâie la rece pe Volkswagen Polo 5 este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost cea mai bună, în realitate, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom analiza cu valoarea „W”, cu cât această valoare este mai mare, cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă a fost selectat un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficient de bună pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dvs. este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Polo 5, nu te gândi de două ori să-l înlocuiești cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Polo 5 din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o probleme care încep când este frig, pot fi defecte bujiile dumneavoastră Volkswagen Polo 5. Într-adevăr, o bujie moartă va determina cilindrul conectat să nu se încălzească și va provoca zdrăngănii mai puternice pe un motor Volkswagen Polo 5, așa că luați în considerare testarea separată a stării bujiilor dvs. folosind un multimetru, este posibil ca doar una este implicat ca toți. Aici, v-am dezvăluit, principalele cauze ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră specializată pentru mașina dumneavoastră pentru a afla mai multe detalii despre toate avariile asociate vehiculului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Polo 4?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Polo 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Polo 5.

Legătura cu publicația principală