Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Polo 4 zdrăngănește când este rece

Confruntarea cu zgomote frecvente pe mașina dvs. are tendința de a fi supărătoare, un autovehicul este atât de complicat încât este, în general, complicat să-i găsiți sursa și chiar mai dificil să găsiți componenta care o provoacă. În cazul în care și dumneavoastră v-ați confruntat anterior cu un zgomot de motor rece pe Volkswagen Polo 4, vă putem sprijini în mod clar. În realitate, am ales să producem această pagină de conținut pentru a putea examina principalele cauze ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Polo 4. Mai întâi vom verifica motoarele care zdrăngănesc doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen Polo 4 meu zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Polo 4 produce un zgomot rece, mai ales la pornire și care se termină destul de repede după aceea, este posibil ca de vină să fie lubrifierea motorului. În realitate, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în vârful motorului) poate fi spartă și, prin urmare, durează timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă aceasta este situația dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Polo 4 ar trebui să revină la funcționarea normală deoarece lubrifierea motorului se va face în mod natural, nu uitați să verificați starea motorului.

Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Volkswagen Polo din interior?

Motorul Volkswagen Polo 4 al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă situație care poate explica un motor care zdrăngănește la rece pe Volkswagen Polo 4 este că în timpul unui schimb de ulei selecția uleiului nu a fost perfectă, într-adevăr, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom compara cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie adecvată pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Polo 4, nu vă gândiți de două ori să îl schimbați cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Polo 4 din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o dificultăți de pornire când este frig, pot fi bujiile incandescente Volkswagen Polo 4 care sunt la sfârșitul vieții.. În realitate, o bujie moartă va determina cilindrul atașat să nu se încălzească și va provoca un zdrăngănit mai puternic pe un motor Volkswagen Polo 4, așa că gândiți-vă la diagnosticarea stării bujiilor separat folosind un multimetru, este posibil ca doar una este implicat ca toți. Aici, v-am dezvăluit, principalele motive ale unui motor care trântește la rece pe o mașină, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră specializată pentru mașina dvs. pentru a afla mai multe informații despre toate avariile legate de mașina dvs.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Polo 6?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Polo 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Polo 4.

Legătura cu publicația principală