Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Volkswagen Jetta zdrăngănește când este rece

A fi victima zgomotelor obișnuite de pe mașina dvs. va fi probabil enervant, un automobil este atât de complex încât este, în general, greu să-i găsiți sursa și chiar mai complicat să găsiți piesa care îl provoacă. În cazul în care și dumneavoastră v-ați confruntat deja cu un zgomot de motor rece pe Volkswagen Jetta, vă putem ajuta cu siguranță. De fapt, echipa noastră a luat decizia de a publica acest document pentru a putea analiza principalele cauze ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Jetta. Mai întâi vom arunca o privire la motoarele care zdrăngănește doar atunci când sunt pornite, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Volkswagen-ului meu Jetta zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Volkswagen Jetta produce un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează la scurt timp după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului să fie de vină. De fapt, sita de ulei (piesa care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea de sus a motorului) poate fi deteriorată și, prin urmare, necesită timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte vâscos. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Volkswagen Jetta ar trebui să revină la performanțe normale deoarece lubrifierea motorului se va face normal, asigurați-vă că verificați starea motorului.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Jetta

Motorul Volkswagen Jetta al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă posibilitate care poate explica un motor care zdrăngănește la rece pe Volkswagen Jetta este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost ideală, de fapt, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom compara cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficientă pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul sugerat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Volkswagen Jetta, nu vă gândiți de două ori să îl înlocuiți cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe Volkswagen Jetta din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o dificultăți de pornire când este frig, pot fi bujiile incandescente Volkswagen Jetta care sunt la sfârșitul vieții.. De fapt, o bujie moartă va determina cilindrul conectat să nu se încălzească și va provoca un zdrăngănit mai puternic pe un motor Volkswagen Jetta, așa că luați în considerare evaluarea stării bujiilor dvs. independent folosind un multimetru, este posibil ca doar una să fie implicată. ca toate. Iată, v-am enumerat principalele motive ale unui motor care trântește la rece o mașină, nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire pe pagina noastră specializată pe mașina dvs. pentru a găsi detalii suplimentare despre toate avariile legate de automobilul dumneavoastră.

Weiterlesen:
Aerul condiționat de la Volkswagen Jetta mea nu mai este rece

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Jetta, aruncați o privire la categoria Volkswagen Jetta.

Legătura cu publicația principală