Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul se scutură pe Nissan Juke, ce să fac?

Nissan Juke poate genera vibrații în timpul lucrului obișnuit, acesta este motivul existenței unui motor cu ardere internă, la momentul fiecărei explozii, blocul motor al mașinii tale va provoca vibrații, totuși, pentru a le reduce, este integrat un întreg mecanism. pentru a fi sigur că nu sunt supărătoare pentru tine. În cazul în care ajungi să simți că vezi motorul tremurând pe Nissan Juke mai mult decât de obicei, este mai sigur să o rezolvi, deoarece acesta ar putea fi un semnal de probleme care se pot termina cu ruperea blocului motor în cel mai rău caz. De aceea, astăzi am ales să alcătuim acest articol care vă poate ajuta să examinați dacă tremură motorul pe Nissan Juke este asociat cu o anumită problemă și cum să o rezolvați dacă este. Pentru a putea face asta, vom analiza pe rând toate motivele pentru care un motor se mișcă pe Nissan Juke și vom încheia cu o mică concluzie.

TOATE CAUZELE PENTRU UN MOTOR CARE TRETURĂ PE Nissan Juke

MOTOR CARE TREBUIE PE Nissan Juke: FUPEI ARBORE COTIT

Prima sursă care vă poate provoca motorul pentru a vibra pe Nissan Juke este scripetele arborelui cotit. Și da, acest scripete, identificat și ca scripete amortizor, este acolo pentru a reduce vibrațiile blocului motor, dacă este crăpat, primul semnal este că motorul tău se va mișca, plănuiește să-i examinezi starea, pentru că pe termen lung poate duce la spargerea blocului motor.

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Nissan Juke

MOTOR CARE Tremură PE Nissan Juke: MOTOR SILENTBLOCK

Dacă sunteți victima unui motor care vibrează pe Nissan Juke, este posibil ca unele dintre silentblocurile motorului dvs. să fie la sfârșitul vieții. Acum este timpul să cauți când se mișcă motorul și din ce componentă a mașinii tale provine. Dacă este vorba de zgomote înăbușite atunci când conduceți peste scăderi de viteză sau denivelări de pe drum, este posibil ca suporturile de motor să fie în stare proastă. Deci, examinați starea lor și nu ezitați să le înlocuiți dacă este necesar.

Vibrații MOTOR PE Nissan Juke: BUGIE

O altă posibilitate care se poate termina în tine tremuratul motorului la Nissan Juke este dacă una sau mai multe bujii sunt murdare sau lipsite de viață. În această situație, scânteia nu va apărea și, prin urmare, explozia într-unul sau mai mulți dintre cilindrii dvs. nu va fi indusă. Rezultatul final este că blocul motor va funcționa prost și va dezvolta vibrații, așa că verificați cu atenție conexiunile bujiilor și starea bujiilor în sine.

MOTOR CARE SE MIȘTE PE Nissan Juke: ARBORE CARDAN

Pentru a încheia, de multe ori ai impresia că vibrațiile provin de la motorul Nissan Juke, dar, de fapt, ele provin din alte elemente din partea din față a mașinii tale. Cea mai obișnuită împrejurare este că arborii de transmisie sunt sparți și se mișcă, această vibrație va fi simțită în volan. Nu uitați să examinați nivelul de uzură al arborilor dumneavoastră de transmisie pentru a exclude această ipoteză.

CONCLUZIE

S-a terminat, așa că poți observa că, spre deosebire de ceea ce ai putea presupune, cauzele vibrațiilor motorului de pe Nissan Juke pot fi multiple, dar nu sunt neapărat grave. Pe de altă parte, trebuie să fii cu ochii pe ceea ce îți spune mașina ta, deoarece prețul unei reparații poate crește rapid și de obicei se întâmplă la momentul nepotrivit. Vei fi bucuros să afli că uneori, mai ales atunci când este frig, Nissan Juke poate tremura ocazional în mod normal din cauza temperaturii exterioare reci, dar asta nu înseamnă automat că trebuie să înlocuiești sau să repari blocul motor.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Nissan Juke, accesați categoria noastră Nissan Juke.

Legătura cu publicația principală