Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul se scutură pe Ford Focus, ce să fac?

Ford Focus-ul tău poate crea vibrații în timpul utilizării obișnuite, acesta este motivul existenței unui motor cu ardere internă, la momentul fiecărei explozii, blocul motor al mașinii tale va produce vibrații, cu toate acestea, pentru a le reduce este un întreg sistem. integrate pentru a te asigura că nu sunt neplăcute pentru tine. În cazul în care simți că vezi motorul tremurând pe Ford Focus mai mult decât de obicei, este mai bine să faceți față, deoarece acesta poate fi un simptom al preocupărilor care se pot termina cu ruperea blocului motor în cel mai rău caz. De aceea, astăzi am decis să întocmim acest dosar care vă poate ajuta să examinați dacă tremură motorul pe Ford Focus are legătură cu o anumită problemă și cum să o remediați dacă este. Pentru a putea face acest lucru, vom analiza unul după altul toți factorii pentru un motor care se mișcă pe Ford Focus și vom încheia cu o mică concluzie.

TOATE CAUZELE PENTRU UN MOTOR CARE Vibrează PE Ford Focus

MOTOR CARE TREBUIE PE Ford Focus: FUPEI ARBORE COTIT

Prima sursă care vă poate aduce motorul să vibreze pe Ford Focus este scripetele arborelui cotit. Și da, acest scripete, identificat și ca scripete amortizor, este acolo pentru a reduce vibrațiile blocului motor, dacă este crăpat, primul semnal este că motorul tău se va mișca, plănuiește să-i examinezi starea, pentru că în cele din urmă poate declanșa blocul motor să se spargă.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Ford Focus C-max, ce să fac?

MOTOR CARE TREBUIE PE Ford Focus: MOTOR SILENTBLOCK

Dacă sunteți victima unui motor care vibrează pe Ford Focus, sunt șanse ca unele dintre silentblocurile motorului dvs. să fie bine înlocuite. Acum este timpul să cauți când se mișcă motorul și din ce secțiune a mașinii tale vine. Dacă este vorba de zgomote înăbușite atunci când conduceți peste scăderi de viteză sau denivelări pe drum, este posibil ca suporturile de motor să fie în stare proastă. Așa că examinați starea lor și nu ezitați să le schimbați dacă este necesar.

Vibrații MOTOR PE Ford Focus: BUGIE

O altă explicație care se poate termina în ta tremuratul motorului la Ford Focus este dacă una sau mai multe bujii sunt murdare sau inutile. În acest scenariu, scânteia nu se va produce și, în consecință, explozia într-unul sau mai mulți dintre cilindrii dvs. nu va fi indusă. Rezultatul final este că blocul motor va funcționa necorespunzător și va genera vibrații, așa că examinați conexiunile bujiilor și starea bujiilor în sine.

MOTOR CARE SE MICA PE Ford Focus: ARBORE CARDAN

Pentru a termina, de multe ori ai impresia că vibrațiile provin de la motorul Ford Focus, dar adevărul este că acestea provin din alte elemente ale părții din față a mașinii tale. Scenariul cel mai de bază este că arborii de transmisie sunt sparți și se mișcă, această vibrație va fi experimentată în volan. Nu uitați să examinați nivelul de uzură al arborilor dumneavoastră de transmisie pentru a exclude această ipoteză.

CONCLUZIE

S-a terminat, așa că poți observa că, spre deosebire de ceea ce ai putea presupune, cauzele vibrațiilor motorului pe Ford Focus pot fi diferite, dar nu sunt automat semnificative. Pe de altă parte, trebuie să urmăriți ce vă spune mașina dvs. deoarece prețul unei reparații poate crește rapid și de obicei se întâmplă la momentul nepotrivit. Veți fi bucuroși să aflați că adesea, mai ales când este frig, Ford Focus poate tremura ocazional în mod normal din cauza temperaturii exterioare reci, dar asta nu înseamnă automat că trebuie să înlocuiți sau să reparați blocul motor.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Ford Focus, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford Focus.

Legătura cu publicația principală