Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul se scutură pe Dacia Dokker, ce să fac?

Dacia Dokker dumneavoastră poate dezvolta vibrații în timpul funcționării normale, acesta este motivul existenței unui motor cu ardere internă, la momentul fiecărei explozii, motorul mașinii dumneavoastră va genera vibrații, pe de altă parte, pentru a le reduce în totalitate. mecanism este configurat pentru a se asigura că nu sunt neplăcute pentru dvs. Dacă se întâmplă, simți că vezi motorul tremurând pe Dacia Dokker ta mai mult decât oricând, este mai sigur să-l repari, deoarece acesta poate fi un semnal de complicații care pot duce la ruperea blocului motor în cel mai rău caz. De aceea am decis astăzi să alcătuim acest articol care vă poate ajuta să verificați dacă tremură motorul pe Dacia Dokker este relevant pentru o anumită problemă și cum să scăpați de ea dacă este. Pentru a putea face acest lucru, vom examina pe rând toți factorii pentru un motor care se deplasează pe Dacia Dokker și vom încheia cu o mică concluzie.

TOATE CAUZELE PENTRU UN MOTOR CARE Vibreaza PE Dacia Dokker

MOTOR CARE TREBUIE PE Dacia Dokker: FUPEI ARBORE COTIT

Prima origine care vă poate genera motorul sa vibreze pe Dacia Dokker este scripetele arborelui cotit. Și da, acest scripete, identificat și ca fulia amortizor, este acolo pentru a reduce vibrațiile blocului motor, dacă este crăpat, primul semn este că motorul tău se va mișca, programează să-i verifice starea, pentru că mai devreme sau mai târziu poate duce la spargerea blocului motor.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Dacia Dokker?

MOTOR CARE TREBUIE PE Dacia Dokker: MOTOR SILENTBLOCK

Dacă sunteți victima unui motor care vibrează pe Dacia Dokker, sunt șanse ca unele dintre silentblocurile motorului dvs. să fie la sfârșitul vieții. Acum este timpul să vizualizezi când se mișcă motorul și din ce element al mașinii tale provine. Dacă este vorba de zgomote înăbușite atunci când conduceți peste scăderi de viteză sau denivelări pe drum, este posibil ca suporturile de motor să fie în stare proastă. Așa că verificați starea lor și nu așteptați să le înlocuiți dacă este necesar.

Vibratii MOTOR PE Dacia Dokker: BUGIE

O altă posibilitate care vă poate aduce tremuratul motorului pe Dacia Dokker este dacă una sau mai multe bujii tale sunt murdari sau morți. În această situație, scânteia nu va apărea și, prin urmare, explozia într-unul sau mai mulți dintre cilindrii dvs. nu va fi declanșată. Rezultatul final este că blocul motor va funcționa prost și va produce vibrații, așa că verificați conexiunile bujiilor și starea bujiilor în sine.

MOTOR CARE SE MICA PE Dacia Dokker: ARBORE CARDAN

În concluzie, ocazional ai senzația că vibrațiile sunt cauzate de motorul Daciei noastre Dokker, dar în realitate sunt cauzate de alte componente ale părții din față a mașinii tale. Cea mai de bază împrejurare este că arborii dumneavoastră de transmisie sunt sparți și se mișcă, această vibrație va fi observată în volan. Nu ratați să verificați nivelul de uzură al arborilor dumneavoastră de transmisie pentru a exclude această ipoteză.

CONCLUZIE

S-a terminat, așa că poți observa că, spre deosebire de ceea ce ai putea crede, motivele vibrațiilor motorului pe Dacia Dokker pot fi multe, dar nu sunt neapărat semnificative. Cu toate acestea, trebuie să urmăriți ce vă arată mașina dvs. deoarece prețul unei reparații poate crește rapid și, în majoritatea cazurilor, se întâmplă la momentul nepotrivit. Veți fi bucuroși să aflați că ocazional, mai ales când este frig, Dacia Dokker poate tremura din când în când în mod normal din cauza temperaturii exterioare reci, dar asta nu înseamnă automat că trebuie să schimbați sau să reparați. bloc motor.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Dacia Dokker, nu ezitați să consultați categoria noastră Dacia Dokker.

Legătura cu publicația principală