Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul Lincoln MKZ zdrăngănește când este rece

A fi victima a zgomotelor constante pe mașina dvs. este probabil să fie neplăcut, un autovehicul este atât de complex încât este în general dificil să-i găsiți originea și cu atât mai problematic să găsiți piesa care îl motivează. În cazul în care și dvs. ați experimentat deja un zgomot de motor rece pe Lincoln MKZ, vă putem sprijini cu siguranță. Într-adevăr, redacția noastră a decis să scrie conținutul acestui articol pentru a analiza principalele motive ale unui motor care zdrăngănește când este rece pe Lincoln MKZ. Mai întâi vom verifica motoarele care zdrăngănește doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul Lincoln MKZ al meu zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul Lincoln MKZ-ului dvs. scoate un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează destul de repede după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului dvs. să fie de vină. Într-adevăr, sita de ulei (piesa care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea de sus a motorului) poate fi deteriorată și, prin urmare, durează ceva timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte vâscos. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește Lincoln MKZ ar trebui să revină la performanțe normale, deoarece lubrifierea motorului se va face normal, asigurați-vă că verificați starea motorului.

Weiterlesen:
Lincoln MKZ care accelerează singur

Motorul Lincoln MKZ al meu care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă posibilitate care poate justifica un motor care zdrăngănește la rece pe Lincoln MKZ este că în timpul unei schimbări de ulei alegerea uleiului nu a fost cea mai bună, în realitate, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom contrasta cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficientă pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul recomandat de producător, dacă clicul motorului dumneavoastră este puternic sau dacă persistă pe Lincoln MKZ, nu ezitați să îl schimbați cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe Lincoln MKZ al meu din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o probleme care încep când este frig, pot fi bujiile incandescente Lincoln MKZ care sunt aproape bune de schimbat. Într-adevăr, o bujie moartă va declanșa cilindrul conectat să nu se încălzească și va declanșa un zgomot mai puternic pe un motor Lincoln MKZ, așa că luați în considerare examinarea stării bujiilor dvs. individual folosind un multimetru, este posibil ca doar una să fie îngrijorat ca toți. Aici, v-am enumerat principalele motive ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu ezitați să răsfoiți pagina noastră dedicată mașinii dumneavoastră pentru a găsi mai multe informații despre toate avariile legate de vehiculul dumneavoastră.

Weiterlesen:
Unde este starterul pe Lincoln MKZ?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Lincoln MKZ, aruncați o privire la categoria Lincoln MKZ.

Legătura cu publicația principală