Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul GMC Terrain zdrăngănește când este rece

Confruntarea cu zgomote repetate pe mașina dvs. este probabil să fie enervant, un automobil este atât de elaborat încât de cele mai multe ori este dificil să-i găsiți originea și chiar mai dificil să găsiți componenta care îl declanșează. În cazul în care și dvs. v-ați confruntat deja cu un zgomot de motor rece pe GMC Terrain, vă putem ajuta cu siguranță. De fapt, redacția noastră a decis să scrie conținutul acestui articol pentru a inspecta principalele declanșatoare a unui motor care zdrăngănește când este rece pe GMC Terrain. Mai întâi vom arunca o privire la motoarele care zdrăngănesc doar la pornire, apoi din cauza uleiului nepotrivit și în cele din urmă din cauza bujiilor incandescente.

Motorul meu GMC Terrain zdrăngănește doar la pornire

Dacă motorul GMC Terrain face un zgomot rece, mai ales la pornire și care se estompează la scurt timp după aceea, este posibil ca lubrifierea motorului să fie de vină. De fapt, sita de ulei (componenta care aspiră uleiul și îl face să se ridice în partea superioară a motorului) poate fi defecționată și, prin urmare, necesită timp pentru ca uleiul să se ridice atunci când este încă foarte gros. Dacă acesta este cazul dvs., după câteva zeci de secunde motorul care trântește GMC Terrain ar trebui să revină la funcțiile normale, deoarece lubrifierea motorului se va face normal, asigurați-vă că verificați starea motorului.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs pe GMC Terrain?

Motorul meu GMC Terrain care zdrăngănește când este rece din cauza uleiului prea fluid

O altă opțiune care poate justifica un motor care zdrăngănește la rece pe GMC Terrain este că în timpul unui schimb de ulei alegerea uleiului nu a fost ideală, în realitate, uleiurile de motor diferă în funcție de vâscozitatea lor, pe care o vom compara cu valoarea „W”, mai mare această valoare este cu atât uleiul va fi mai gros și invers. Dacă s-a ales un ulei prea fluid, este posibil ca la rece, lubrifierea pe care o permite să nu fie suficient de bună pentru a limita trântirea motorului, comparați uleiul folosit și uleiul sugerat de producător, dacă clicul motorului dvs. este puternic sau dacă persistă pe GMC Terrain, nu vă gândiți de două ori să îl schimbați cu uleiul potrivit.

Motor care zdrăngănește când este rece pe GMC Terrain din cauza bujiilor incandescente

Dacă aveți un motor diesel, motorul dvs. zdrăngănește când este rece și a făcut-o dificultăți de pornire când este frig, este posibil ca bujiile incandescente GMC Terrain să fie aproape bune de schimbat. De fapt, o bujie moartă va face ca cilindrul conectat să nu se încălzească și va provoca zdrăngănii mai puternice pe un motor GMC Terrain, așa că luați în considerare evaluarea stării bujiilor în mod independent folosind un multimetru, este posibil ca doar una să fie. îngrijorat ca toți. Iată, v-am dezvăluit, principalele motive ale unui motor care se lovește la rece de o mașină, nu vă gândiți de două ori să aruncați o privire pe pagina noastră dedicată mașinii dumneavoastră pentru a găsi mai multe informații despre toate avariile legate de autovehiculul dumneavoastră.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe GMC Terrain, ce să fac?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre GMC Terrain, nu ezitați să consultați categoria noastră GMC Terrain.

Legătura cu publicația principală