Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu

A avea o mașină sănătoasă pare a fi o cerință vitală pentru cei mai mulți dintre noi, deoarece toți depindem de mașinile noastre, indiferent dacă mergem la locul de muncă sau pentru călătorii personale. Așadar, atunci când observăm ceva diferit despre Volkswagen Transporter, este posibil să ne punem întrebări. Dacă, în cazul tău, este al tău motor care zdrăngănește când este fierbinte pe Volkswagen Transporter, ai ajuns pe site-ul bun. Știm că aceasta este o problemă repetată și așa că am decis să publicăm un document dedicat pentru a vă ajuta să o rezolvați. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom verifica problemele asociate cu supapele și supapele hidraulice, apoi la problemele de ardere și, în cele din urmă, la zgomotul motorului când este fierbinte din cauza problemelor asociate cu motorul inferior.

Motorul zdrăngănește când este fierbinte pe Volkswagen Transporter-ul meu din cauza tacheților hidraulici

Dacă observați că motorul zdrăngănește fierbinte pe Volkswagen Transporter și acest zgomot este stabilit în partea superioară a motorului, înseamnă că provine de la chiulasa dvs. și de la elementele sale însoțitoare. Există două cauze posibile ale unui motor fierbinte care zdrăngănește pe un Volkswagen Transporter. Fie tacheții hidraulici, în general este din cauza lor sistem de „prindere hidraulic” defect, că veți auzi aceste zgomote de clicuri, adesea când este cald și nu când este rece. În caz contrar, jocul culbutorilor sau starea lor de uzură este de vină. În acest caz, luați în considerare înlocuirea lor.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Transporter 6

Motorul Volkswagen Transporter-ului meu face un zgomot de zgomot când este fierbinte din cauza problemei de ardere

A doua posibilitate, dacă ai impresia că zgomotul fierbinte al motorului este asociat cu arderea motorului tău, există trei posibile cauze ale acesteia. S-ar putea ca dvs sincronizarea nu este sincronizată și că nu controlează sincronizarea diferitelor elemente ale motorului pentru a promova arderea bună. Și, în sfârșit, cel mai tradițional motiv vine de la tine injectoare, care sunt fie înfundate, fie deteriorate. Nu uitați să mergeți la mecanicul dvs., astfel încât acesta să poată examina piesa care pare a fi motivul clicului fierbinte al motorului dvs. pe Volkswagen Transporter.

Motorul Volkswagen Transporter-ului meu zdrăngănește cauza problemei în partea inferioară a motorului

În concluzie, dacă ați determinat zona de origine a motorului dvs. care zdrăngănește fierbinte pe Volkswagen Transporter care provine de la motorul inferior, este posibil ca dvs. bielele sau bolțurile pistonului sunt la origine. În ambele situații, riscul pe termen lung este ruperea motorului. Aceste două reparații sunt deosebit de complexe și majoritatea mecanicilor vă vor sfătui să înlocuiți motorul Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră. În orice caz, nu așteptați când observați o astfel de problemă, aceasta vă va permite să anticipați o reparație importantă viitoare sau, în cel mai bun caz, să găsiți o soluție mai accesibilă, mai degrabă decât să vă confruntați cu o defecțiune cu originea zgomotului motorului dvs. atunci când fierbinte și rezultatul final fiind motorul tău care dă peste tine când te întorci acasă de la serviciu. Nu ezitați să consultați catalogul nostru de articole de pe mașina dvs. care vă pot ajuta să rezolvați alte probleme sau să aflați mai multe despre Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Transporter 4?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию