Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu 6

A avea o îngrijire în condiții bune pare a fi o cerință vitală pentru mulți oameni, deoarece toți suntem dependenți de vehiculele noastre, fie că este vorba de a ajunge la locul de muncă sau de deplasare personală. Deci, atunci când descoperim ceva diferit despre Volkswagen Transporter 6, avem tendința rațional să ne punem întrebări. Dacă, în cazul tău, este al tău motor care zdrăngănește când este fierbinte pe Volkswagen Transporter 6, ai ajuns pe site-ul bun. Înțelegem că aceasta este o problemă care se repetă și așa că am decis să scriem un articol de specialitate pentru a vă permite să o rezolvați. Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la problemele legate de supapele și supapele hidraulice, apoi la problemele de ardere și, în cele din urmă, la zgomotul motorului când este fierbinte din cauza preocupărilor legate de motorul inferior.

Motorul zdrăngănește când este fierbinte pe Volkswagen Transporter 6 din cauza tacheților hidraulici

Dacă descoperiți că motorul zdrăngănește fierbinte pe Volkswagen Transporter 6, iar acest zgomot se află în partea superioară a motorului, denotă că provine de la chiulasa și elementele sale însoțitoare. Există două posibile declanșări ale unui motor fierbinte care zdrăngănește pe un Volkswagen Transporter 6. Fie tachetele hidraulice, de obicei este din cauza lor. sistem de „prindere hidraulic” defect, că veți auzi aceste zgomote de clicuri, adesea când este cald și nu când este rece. În orice alt caz, jocul culbutorului sau starea lor de uzură este cel care este responsabil. În acest caz, luați în considerare schimbarea acestora.

Weiterlesen:
Unde să puneți lichid de răcire în Volkswagen Transporter 6?

Motorul Volkswagen Transporter 6 produce un zgomot când este fierbinte din cauza problemei de ardere

A doua posibilitate, dacă ai impresia că zgomotul fierbinte al motorului este legat de arderea motorului tău, există trei posibili declanșatori ai acestuia. S-ar putea ca dvs sincronizarea nu este sincronizată și că nu controlează sincronizarea diferitelor componente ale motorului pentru a îmbunătăți o combustie bună. Și, în sfârșit, cea mai tradițională cauză vine de la dvs injectoare, care sunt fie înfundate, fie deteriorate. Nu ezita să mergi la atelierul tău de reparații pentru ca acesta să se uite la componenta care pare să fie la originea clicului fierbinte al motorului tău pe Volkswagen Transporter 6.

Motorul meu Volkswagen Transporter 6 este cauza problemei în partea inferioară a motorului

În concluzie, dacă ați identificat locul de origine al motorului dvs. care zdrăngănește fierbinte pe Volkswagen Transporter 6 care provine de la motorul inferior, este posibil ca dvs. bielele sau bolțurile pistonului sunt la origine. În ambele cazuri, riscul pe termen lung este ruperea motorului. Aceste două reparații sunt deosebit de complexe și majoritatea mecanicilor vă vor sfătui să înlocuiți motorul Volkswagen Transporter 6. În orice caz, nu așteptați când identificați o astfel de problemă, vă va permite să prevăzuți o reparație mare viitoare sau în cel mai bun caz. Găsiți o soluție mai puțin costisitoare, mai degrabă decât să vă confruntați cu o defecțiune, cu originea motorului care zdrăngănește când este fierbinte și rezultatul final fiind motorul care vă dă peste cap când vii acasă de la serviciu. Nu ezitați să consultați catalogul nostru de articole de pe mașina dvs. care vă pot ajuta să scăpați de alte preocupări sau să aflați mai multe despre Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter-ului meu?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию